2777
2789
سلام الان نیستن، ۹ ب بعد میان پیامتون رو ببینند ، حذفتون میکنن بهتره صبور باشید

از ظهر 10 بار درخواست دادم بهشون . 2 بار از قسمت تماس با ما درخواست دادم تعليقم كنن . هي مؤدبانه گفتم . انگار تعدا كاربرهاي سايت كم شده و نميخوان تعدادشون از ايني هم كه هست كمتر بشه . تاريخ انقضاء ني ني سايت هم داره به پايان ميرسه . يعني اگر الآن كاربرها اينجا حرف هاي سياسي بزنن . به هم فحش بدن . دعوا كنن و ... هيچكس نيست كه رسيدگي كنه ؟ امكان نداره اينجوري باشه . خودشون از عمد تعليق نميكنن . تعداد كاربرها كه كم بشه تبليغات بهشون نميدن . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ظهر 10 بار درخواست دادم بهشون . 2 بار از قسمت تماس با ما درخواست دادم تعليقم كنن . هي مؤدبانه گفت ...

گلم تاپیک نی نی یار پنج رو بخونید ک در مورد تعلیق

شدن هست

قانون جدیده...

من خلاصه شو میگم ،،،،، اینکه مثل سابق نیست

ک شما تعلیق شدید ، صفحه ای بیاد ک نوشته

بشه 

دسترسی ب اطلاعات کاربر امکان پذیر نیست

نههههه

همه ی کاربرها میتونن تاپیک هاتون هم بخونن

باوجود اینکه تعلیق شدید

چی بگم والا......

من میگم صبر کنید، انشاالله تعلیق تون میکنن

حیف نیست از سال ۹۸هستی ...قدیمی به حساب میای..

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
حیف نیست از سال ۹۸هستی ...قدیمی به حساب میای..

چه فرقي ميكنه كاربري براي چه ساليه . وقتي تمام كاربرهاي قديمي و با تجربه رو الكي الكي تعليق ميكردن بايد به اين روز فكر ميكردن . الآن سايت هيچ جذابيتي نداره . هيچي نداره . فقط آدماي بي تجربه كه تنها فكر و ذكرشون كراش و رل و كات و ... هستش اينجا دارن هر روز يه سري حرف هاي تكراري ميزنن . بدم اومده از ني ني سايت . اينو يادت باشه كه هر چيزي يه تاريخ انقضاء داره . تاريخ انقضاء ني ني سايت رو به پايانه . آدم بايد تو هر شغلي كه هست به مشتري خودش احترامم بزاره . ما نباشيم كه به اين ها تبليغات نميدن . وقتي بدون دليل تعليق ميكردن و هزار بار بهشون ميگفتي كاربريتو برنميگردوندن بايد فكر الآنو ميكردن كه تمام قديمي ها ميرن و سايت اينجوري ميشه . شده دبيرستان . 

چه فرقي ميكنه كاربري براي چه ساليه . وقتي تمام كاربرهاي قديمي و با تجربه رو الكي الكي تعليق ميكردن ب ...

درست میگی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

@نی_نی_یار_پنج  

سلام

استارتر درخواست تعلیق دارن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.