2777
2789

کلا هیچوقت احتمال بارداری صفر نیست. چون بدن با بدن فرق داره و ممکنه هرزمانی تو بدن زن شرایط برای بارداری مهیا باشه. ولی دقیقا روز پاک شدنت و روزای نزدیک شروع خونریزی ماهانه، احتمال بارداری خیلی خیلی پایینه. 

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان پریودی که نمیشه رابطه داشت .اون زمانی که نزدیک به صفر هست کی میشه

بستگی داره پریودتون منظم یا نه. چن روزه هست من خودم تابستون ها ۳۷ روزه پریود میشم برای دخترم روزای ۱۲ ۱۴ ۱۵ اقدام کردم و باردار شدم زمان ازاد سازی تخمکم تقریبا ۱۷ پریودی بود.

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

والا منم فکر می کردم گاهی صفره

و بعد از پری، سه شب فقط بدون جلوگیری اقدام داشتم و‌ناخواسته بچه اولم باردار شدم

سالها گذشت واسه بچه دوم رفتم اقدام از بعد از پری اقدام می کردم تا اواسط پری حامله نمیشدم تا کیت تخمکگذاری گرفتم! دیدم تخمک من ۱۷ پری ازاد میشه! اقدام کردم اون ماه باردارشدم!!!

یعنی من خودم بدنم دچار تغییر شده بوده توی این سالها! تخمک گذاری من روزش جابه جا شده بوده

از اونور به کیفیت اسپرم هم برمی گرده گاهی اسپرم خیلی قوی هست و‌زنده می مونه! و به پروسه تخمک گذاری میرسه و لقاح انجام میشه!

تنها پیشنهادی که می تونم بهت بدم کیت تخمکگذاریه! تا حدودی کمکت کنه که تایم تخمکگذاری اقدام نکنی! بازم ۱۰۰ درصد نیست چون اسپرم ها ممکنه زرنگ باشن و‌زنده بمونن

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده