2777
2789
عنوان

ماشین شوهرمو انداختم تو چاله بنظرتون بهش بگم یا نگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 24 پست
بهش بگی بهتره یجوری بگو که ناراحت نشه باهاش صادق باشی بهتره

اگه بپرسه براچی رفتی اونجا نمیدنم چی بگم.خواهرم تنباکو میخواست ازخونه ی دوستش بیاره جلو خونه دوست خوارم این اتفاق افتاد.شوهرمم ازخواهرم قهره و گفته ب هیج عنوان نمیخوام باهاش رابطه داشته باشی.نگرانیم برا اینه

بگو راستی دیشب یادم رفت بهت بگم داشتیم میومدیم اتافقی تاریک بود ندیدم یه چرخ ماشین رفت توچاله گیر کر ...

عزیزم حساسیتش ب خاطرخواهرمه ک باهم قهرن و قطع رابطه. بفهمه بخاطر اون رفتم ناراحت میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حساسیتش ب خاطرخواهرمه ک باهم قهرن و قطع رابطه. بفهمه بخاطر اون رفتم ناراحت میشه

نمیتونی اون قسمتشو سانسور کنی نفهمه با خواهرت بودی؟

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

نمیدونم ، ولی مراقب رابطتت باش خیلی مراقب باش 

خواهرم اومدنی باماشین شوهرش اومده بود عقد.موقعی که میخواستیم بیایم خونه ماشین نداشت بچه ها

شم همراش بودن تو این هوادلم براشون سوخت.دیگه این اتفاق افتاد.بگم بده نگم بدتر

خواهرم اومدنی باماشین شوهرش اومده بود عقد.موقعی که میخواستیم بیایم خونه ماشین نداشت بچه ها شم همراش ...

خب بنظر من بگو 

و اینکه براش توضیح بده که برای چی اینکارو کردی بگو که خواهرت توی چه شرایطی بوده

فکر میکنم قابل درک باشه 

ولی  بازم خودت تصمیم بگیر من چیزی که فکر میکنم درسته رو گفتم 

بنظر من صادق باشی بهتره اگه بعدا بفهمه و از خودت نشنوه بیشتر ناراحت میشع و اینکه اگه خواستی بگی  با لحن مهربانی بگو حتی اگه اون عصبانی شد تو خونسرد باش 

توی شرایطی بگو که فقط خودتون دوتا باشین 

چی شد ؟گفتیش

اره خودش صبح دیده بود ماشین خاکیه بعد ازپسرم پرسیده بود اونم قضیه رو لوداده پسرم خودش گفت که بابایی فهمید

اومدخونه بهم گفت ماشینو دیگه بایدعوض کنیم صدامیده منم خندیدم گفتم میدونم که فهمیدی گفت چیو گفتم قضیه ماشینو بعد خندید گفت تو چطور ادعای رانندگیت میشه که چاله رو ندیدی؟دیگه براش توضیح دادم.فقط قضیه ی خواهرمو نگفتم