2777
2789

الان شروع کنم .۲۹ سالمه

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

بلههه چرا که نه ، عالیههه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلههه چرا که نه ، عالیههه

ممنونم از اینکه نظر دادید.

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
ممنونم از اینکه نظر دادید.

عزیز جان ، لحظه ایی تردید نکن و سنت هم خییلی خوبه ، حتما برو و مطمعن مطمعن باش بشدت موفق خواهی شد

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
برو عملی فنی حرفه ای دولتی ...ولی هرگز دانشگاه بدرد نمیخوره.

من دوره نازکدوز رو گذروندم ولی واقعا دارم میبینم که کسایی طراحی دوخت خواندن چقدر ابتکار عمل دارن نسبت به ماها

عزیز جان ، لحظه ایی تردید نکن و سنت هم خییلی خوبه ، حتما برو و مطمعن مطمعن باش بشدت موفق خواهی شد

ممنونم که بهم دلگرمی دادید عزیزم .واقعا ممنونم

ممنونم که بهم دلگرمی دادید عزیزم .واقعا ممنونم

قربونت عزیزجان

به امید موفقیتت 

برات از خدا میخوام روزی بشه ک بهترین برند هارو طراحی کنی و  هیچ شکی نکن ک قطعا به چیزایی ک در سرت داری با کمک خدا میرسی 

واقعا رشته خیییلی عالی هم هست

قربونت عزیزجان به امید موفقیتت  برات از خدا میخوام روزی بشه ک بهترین برند هارو طراحی کنی و &n ...

مچکرم بابت ارزوی زیباتون ❤️