2777
2789
عنوان

سرماخوردگی عجیب و مقاوم.

211 بازدید | 15 پست

دوستان این چند ماه اخیر مخصوصا از مهر که مدارس شروع شده خودم و اطرافیانم دچاره یه ویروس که کاملا علایم سرماخوردگی و کرونا داره دچار میشیم که خیلی مقاومه و عجیب دردناکه ،کسی تجربه ای مثل ما داره؟؟

سه روز بود هر دو بچم بستری بودن خوب شدن مرخص شدن امروز کوچیکه یه تبی کرده بیا ببین 😭😭😭😭😭 دیگه خسته شدم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه روز بود هر دو بچم بستری بودن خوب شدن مرخص شدن امروز کوچیکه یه تبی کرده بیا ببین 😭😭😭😭😭 دیگه خ ...

الهیییی😔😔😔

الان من و همسرم و دوتا دخترم که ۶ و ۳ساله هستن درگیریم،مادرشوهرم کل خانواده همسرم،کوچیک و بزرگ تب و بدن درد و گلو درد .....دیگه کم آوردم

وای آره منم امروز روز سوم سرماخوردگیمه،بدن درد شدید رفتم دکتر امروز سرم و امپول زدم باز الان بدن درد ...

خیلی تو سایت گشتم ببینم کسی هست تجربه الانم رو داشته باشه،پیدا نکردم.الان گفتم خودم تاپیک بزنم...آخه خیلی عجیبه این مریضی.ما از شب یلدا درگیریم.البته دو روز بود خوب شده بودیم دوباره فردای یلدا علائم اومد و شدیدتر

وای عزیزم چقدر سخت چرا بستری شدن به خاطر همین سرماخوردگی؟؟

آره چشماشون عفونت کرده بود صبحش که تو بیمارستان بچم از خواب پاشد دیدمش نشستم زار زار گریه کردم چشماش اندازه سیب ورم کرده بود کامل قرمز بود پر از عفونت . تب بالا داشتن با سرفه یکیش سمت چپم رو تخت بود یکیش سمت راستم 

هر کی میومد میگفت وضع خودت افتضاحه برو ما جات بمونیم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
خیلی تو سایت گشتم ببینم کسی هست تجربه الانم رو داشته باشه،پیدا نکردم.الان گفتم خودم تاپیک بزنم...آخه ...

آره کلا یه ویروس بدیه میگیره همرو،باید دوران خودشو بگذرونه بعد انشالله بهتر میشیم

منم پسرمو و مامانم و داداشم همه درگیریم

آره چشماشون عفونت کرده بود صبحش که تو بیمارستان بچم از خواب پاشد دیدمش نشستم زار زار گریه کردم چشماش ...

آره واقعا حق داری خیلی سخته،آدم راضیه خودش مریض بشه اما یه خار تو‌پای بچه هاش نره.

چندوقتشونه بچه‌هات؟؟

الهیییی😔😔😔 الان من و همسرم و دوتا دخترم که ۶ و ۳ساله هستن درگیریم،مادرشوهرم کل خانواده همسرم،کوچ ...

حتما دکتر برین پسر من دو روز بود مریض شده بود گریه میکرد میگف دکتر نمیرم آخرش استفراغ خونی کرد دیگه برداشتیم بردیم 

دکتر میگفت باید به این وضع بیفته تا بیارینش دکتر نمیتونستین زودتر بیارین ولی پسر من بخدا گریه میکرد میگفت نمیرم 

آره واقعا حق داری خیلی سخته،آدم راضیه خودش مریض بشه اما یه خار تو‌پای بچه هاش نره. چندوقتشونه بچه‌ه ...

آره بخدا راضیم بمیرم اینا یه سرماخوردگی ساده هم نگیرن  بزرگه کلاس اوله کوچیکه سه سال و چهار ماه

حتما دکتر برین پسر من دو روز بود مریض شده بود گریه میکرد میگف دکتر نمیرم آخرش استفراغ خونی کرد دیگه ...

اینقدر دکتر بردم که خواهر...

یخچال شده قفسه داروخانه.😔😔😔خدا به همه بچه ها سلامتی بده ان شاءالله 

نه خدانکنه عزیزم دور از جونت.انشالله خوب خوب میشن هرچه‌زودتر😘

ممنون جانم❤️❤️❤️❤️