2777
2789

خیلی التماس کرد ک بمونم . موندم 

ولی دیگ‌گفتم مامان به جان تو پیش تو میخوابم😂

بیچاره خیلی اصرار داش پیش نامزدم برم .... 

اخه نامزدم طبقه بالا میخوابه کلا مستقله با اینا

اونم اومد پایین خوابید

اینا ۱۱ خاموشی میزنن منم خودم و زدم به خوابم 

چن بار روم و باپتو کشید ... چقدر مهربونه این بشررررررررر

الانم در خوابی عمیق هست .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم میگه وقتی گوش عزیزه گوشواره عزیزتر میشه..

مثال پسر و عروس دمش گرم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

حالا وقتشه بری پیش شوهرت 😂🤤

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ای جانم

دوست دارم همچین مادرشوهرش باشم

ولی توهم عروس خوبی

بعضی عروسا میگن خاک‌ تو سرش چه محبتی میکنه

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
مادرم میگه وقتی گوش عزیزه گوشواره عزیزتر میشه.. مثال پسر و عروس دمش گرم

اصلا این مثال ب نظرم نمیشه برای رابطه عروس و مادر شوهر زد 

چون همه مادرا بچشون رو دوست دارن ولی همه عروس عاشون رو نه

یدونننه اس بخدا .

تو همونی که با شوهرت خیلی فاصله سنی داری؟

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)