اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤 #کرمان_تسلیت 🖤 #شیراز_تسلیت🖤 🇵🇸جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمیخیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.🇵🇸 #آتش_بدون_دود. #نادر_ابراهیمی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
💙عضو گروه مانکن های زیبا 💙گروه آبی💙وزن فعلی۶۷💙وزن هدف۵۹💙قد۱۶۵💙پایین ترین وزنی که تا حالا تجربه کردم ۶۱هست برای همین وزن زیر ۶۰برام مث یه رویاس🥹دوس دارم ببینم مینای ۵۹کیلو چه شکلیه😅💙سرگروه @آسمان_دریا
من شمارو نمیشناسم اما تو دورو وریام میبینم که کسایی که شوخن برونگران و راحت برخورد میکنن دوست های بیشتری دارن اغلب همین آدما راحت تر قلب بقیرو میشکونن ولی کسایی که با بقیه کاری ندارن تنها ترن
البته ۳ تا دوست صمیمی کمم نیستاااا
آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...! بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱