2777
2789

سلام ،بچه ها من از اول بارداریم دکتر شیاف داد پروژسترون اولاش واژینال میزاشتم ازبس بیرون میومد الان مقعدی میزارم چون رو جعبش نوشته واژینال ،مقعدی

بعد من اصلا خونریزی لک بینی نداشتم ولی دکتر داده الان ۱۴ هفتم هنوزم دارم میگیرم میزارم نمیدونم کار درستیه یا باید قطعش کنم ،هفته دیگه باید برم دکتر

من سرخود قطع کردم سونو ان تی گفت هماتوم داری مجدد شروع کردم

شما همچنان علایم اوایل بارداری رو دارین؟

ازمن کمتر شده 

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرخود قطع کردم سونو ان تی گفت هماتوم داری مجدد شروع کردم شما همچنان علایم اوایل بارداری رو دارین ...

چیا مثلا برامنم همه چی رفته حتی سینه دردم خیلییییییی کم شده

من سرخود قطع کردم سونو ان تی گفت هماتوم داری مجدد شروع کردم شما همچنان علایم اوایل بارداری رو دارین ...

علائمم یسریاش از بین رفته سینه درد و اینا ،فقط لگن درد موقع خواب دارم و گاهی حال تهوع 

من تا آخرین روز گذاشتم .بزار بچه رو سفت میکنه به خونریزی نمی افتی دهانه رحمت بسته میمونه .هیچ عوارضی ...

ااا خب پس ،اخه سرخود دارم میگیرم شوهرم میگه چرا میگیری الکی شاید بد باشه ، الانم تو گوگل خوندم آخه میگن ممکنه بچه دو جنسیتی بشه بخاطر پروژسترون🤦🏻‍♀️

اهان ،درکل خیلی مزخرفه من از پشتمم گاهی میزنه بیرون خیلی بدم میاد 😵‍💫

آره دستمال کاغذی بزار پشتت .من مجبور بودم بزارم .اگه همه چیت اکی هست ودکترت نداده خودتو اذیت نکن .فقط اینو مطمئنم که عارضه خاصی نداره تصمیم با خودت گلم

علائمم یسریاش از بین رفته سینه درد و اینا ،فقط لگن درد موقع خواب دارم و گاهی حال تهوع 

خداروشکر 

من ترسیده بودم میگفتم چرا کم شده علایمم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
چیا مثلا برامنم همه چی رفته حتی سینه دردم خیلییییییی کم شده

عزیزم شما چند هفته ای ؟