2777
2789
عنوان

لطفاا کمک کنید .فرق گذاشتن بین بچهای پدر مادر😔

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 19 پست
ببین بحث پول این وسط نیس شوهرم لجش گرفته که بابام میگه ما بین بچهامون فرق نمیزاریم...میگه اینو هی نگ ...

دو تا بچه داری خودت 

یکی شون به هر دلیل بیشتر به تو نیاز داره 

کمکش میکنی درسته ؟

خوبه اون یکی بچه که نرمال هست زندگی اش  بگه چرا به اون بیشتر کمک میکنی؟

انصاف داشته باشیم 

الان چه فرقی بین شما گذاشتند ؟ شوهرتو زیادی رو نده  بابا تو بزن دهن شوهرت  خواهرت طلاق ...

نه چیزی نگفتم ..چون میدونی شاید خانواده من اینجورین خواهر بزرگم بابام قبل ازدواجش بردش تو بانک ولی منو خواهر وسطی رو نه..کلا یجورایی خواهر بزرگم از بچگی یادمه جور دیگه تحویل میگرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا بچه داری خودت  یکی شون به هر دلیل بیشتر به تو نیاز داره  کمکش میکنی درسته ؟ خوبه ...

اره ولی نباید بگی فرق نمیزارم شوهر منم حرفش اینه .‌‌..میگه مالش هرجور دوس داره خرج کنه ولی هی نگه فرق نمیزارم

فرق نمیزارن پدر مادرت  دارن به اون که بارش افتاده کمک می‌کنند بلند بشه از زمین  اگه کمک ...

میگه اگه بابای من یه خونه بده به دادشم همینجوری بعد بگه فرق نمیزارم تو صدات در نمیاد؟؟؟ موندم چی بگم

میگه اگه بابای من یه خونه بده به دادشم همینجوری بعد بگه فرق نمیزارم تو صدات در نمیاد؟؟؟ موندم چی بگم

عزیزم در جواب به این سوالشون بگید که اولا نیاز فرزند دختر و پسر برحسب تفاوت توانایی هر جنسیت فرق میکنه. برای دختر و زن چه در زمانی که خونه پدرش و چه زمانی که خونه شوهرش باشه  این مسئولیت از اذل بر گردن مرد سرپرست اون زن هست که مسکن، خوراک و پوشاک رو براش مهیا کنه . پس منم یا دختر فرضی مونم اگه طلاق رو تجربه کنیم پدرم برای من خونه فراهم میکنه و برای دخترمونم خودت . و بگو خداروشکر که من و خواهرم تو خیابون آواره نیستیم و سرپناه و شوهر داریم‌ عزیزم. اما برادرشوهرت اگه طلاق بگیره آواره بشه بگو منم مشکلی ندارم بابات براش خونه بده در حالیکه من و تو هم سرپناه داریم . 

بگو زمانی راجب فرق گذاشتن صحبت کنیم که مثلا ببینیم ۳ فرزند ب یک شکل شرایطشون هست امااااا والدین ب نیازهای یکی توجه و ب اون یکی نمیکنه .