2777
2789
عنوان

کسی از شامپو مای یا شون استفاده کرده؟چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 9570 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم ، من ک راضی ام از سان سیلک اطرافیانم هرکی استفاده کرده راضیه، مناسب موهاتو بگیر آخه چند رن ...

اره اینبار برم ببینم کدومش با موهام سازگاره امتحان میکنم...ضدافتاب چ مارکی خوبه؟

الان از چی استفاده میکنی؟

شامپو سیر پرژک و شامپو بچه فیروز گندم راضیم تازه دو سه هفتهس میزنم ریزشم کمتر شده ولی موهام زود چرب میشه یه روز در میون چرب میشه باید برم حموم سریع وگرنه از شدت چربی همشون میریزه 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

مای یکبار استفاده کردم پف موهارو میگیره ی طوری اصلا موها میچسبه به کف سر من که خوشم نیومد 

اما واقها کلییر قیمتش وحشتناک شده من برگشتم به سابقم سدرصحت میزنم خدایی خوبه   هرچیزی قدیمیش البته شوره و اینا ندارم ی مدت کلییر زدم موهام خشک شد و پر از موخوره 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اره اینبار برم ببینم کدومش با موهام سازگاره امتحان میکنم...ضدافتاب چ مارکی خوبه؟

سان سیف عالیه ، من بی رنگش رواستفاده میکنم ، دوستمم رفته بود متخصص پوست و مو ضدافتاب دکتر براش سان سیف نوشته بود گفته بود ضدافتاب خوبیه ، من ک پوستم کلا تغییر کرد از وقتی زدم خیلی ب پوستم ساخت

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

شامپو شودرز هم خوبه خواهرم برای موی چرب اکالیپتوسه یا نعناع نمیدونم مصرف می‌کرد عالی بود قیمت نمی‌دونم چنده وقتی میزنی سرت کله ات یخ می‌کنه عالیه 

من تنها شامپوی که به موی خشکم ساخت مولتی ویتامین قهوه‌ای بود کلی قبلش شامپوی گرون قیمت خریدم افاقه نکرد 

من مای استفاده کردم خارش گرفتم شون اسفاده میکنم عالیه

فک میکنم بستگی ب جنس مو و پوست سر داشته باشه...ب بعضیا یکی نساخته و یکی ساخته...

خواهرم خیلی از داو راضیه ی بار خونش بودم استفاده کردم انقد سرمو خاروندم کم مونده بود خون بیاد😂

شامپو سیر پرژک و شامپو بچه فیروز گندم راضیم تازه دو سه هفتهس میزنم ریزشم کمتر شده ولی موهام زود چرب ...

چون شامپوی فری سولفات هستن احتمالا و چربی سر رو نمیگیرند اینجوری باید بینشون شامپوی قویتر استفاده کنید 

شامپو مخصوص کدوم مو استفاده کردی؟یا کدوم رایحه؟

من موی خشک ابی 

موی معمولی قرمز

نرم کننده بسیار قوی

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...