2777
2789

ما یه خونواده سه نفره ایم مادرم مغازه داره پدرمم آشپزه خودمم دانشجوام اکثرا با فامیل رفت آمد نداریم مگه چی بشه سالی یکبار من نمیفهمم چطور بعضیا هفته ای دوبار مهمون براشون میاد هفته ای دوبارم خونه کسی دعوتن اونم نه فامیل نزدیک مثلا خونه جاری دخترعموشون ته این مهمونیا معلومه وقت تلف کردن و چشم هم چشمی شایدم من اشتباه میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط با خواهر و برادرا خودم و همسرم و خونه پدری هر دومون رفت و آمد دارم و زیاد هم دارم و این مهمون بازیا رو خیلیم دوس دارم😊

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

من کسی که رفت و آمد نداره درکش نمیکنم

البته من یه سری از عزیزانم هستن که خیلی باهاشون راحتم و با هم خوبیم مثل مادر پدرها و خواهر برادرامون

هر هفته باید ببینشون وگرنه حوصلمون سر میره

اره منم بدم میاد

شاید اون لحظه که مهمونم یا میرم‌مهمونی خوشحال باشم ولی نظرِ کلی بخوام بگم منم بدم‌میاد

زیادم میریم و میایم.

مادرشوهرم زنگ میزنه میگه بیا خونمون روم نمیشه بگم نه و اعصابم خورد میشه از رفتن.

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

من فقط با خواهر و برادرا خودم و همسرم و خونه پدری هر دومون رفت و آمد دارم و زیاد هم دارم و این ...

اینای ک گفتی همشون ارتباط نزدیکن یه جورایی هم خون منظورم این افراد نیس

خوب طبیعیه دوست نداری چون محیط زندگیت همیشه خلوت و ساکت بوده.کسی که همیشه دورو برش شلوغه بی شک نمی تونه شمارو درک کنع 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
خوب طبیعیه دوست نداری چون محیط زندگیت همیشه خلوت و ساکت بوده.کسی که همیشه دورو برش شلوغه بی شک نمی ت ...

من دورو برم شلوغه و مهمونی میدم و مهمونی میرم،اما ته دلم حوصله ندارم دوس دارم نه برم نه بیان😂😂😂

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

اره منم بدم میاد شاید اون لحظه که مهمونم یا میرم‌مهمونی خوشحال باشم ولی نظرِ کلی بخوام بگم منم بدم‌ ...

درکت میکنم.. یه جورایی خودخوری پیش میاد نمیتونی بگی نه خ

من کسی که رفت و آمد نداره درکش نمیکنم البته من یه سری از عزیزانم هستن که خیلی باهاشون راحتم و با هم ...

اره جلو مادر پدر یا خواهر برادر خودتون و همسرتون معذب نیستین 

درکت میکنم.. یه جورایی خودخوری پیش میاد نمیتونی بگی نه خ

اره مجبوری میرم و با صورتِ در هم ریخته خودمو ارایش میکنم برای رفتن.

شاید فک کنن چقد خوشحال شدم ولی اصلا خوشحال نمیشم.

من فقط از مهمونی رفتن ازینش خوشم میاد که قرار نیست غذا بپزم و استراحت میکنم😂

وگرنه اگر آشپز باشه غذامو بپزه از در اونور نمیرم.فقط دوس دارم خونه باشم

اره جلو مادر پدر یا خواهر برادر خودتون و همسرتون معذب نیستین  

آره دیگه 

خودمونیما با یه املت و یه قوری چایی هم راه میفته و خوش میگذره

ولی با فامیل دور و مهمونی های تجملاتی اصلا اوکی نیستم اصلا تا این حد مردم دار نیستم نمیتونم تحملشون کنم

ولی بعضیا با همه خوبن عجیبه برام تا این حد مردم دار بودن