2777
2789
عنوان

امپول اچ ام جی لطفا بیاین

1445 بازدید | 15 پست

خانوما کسی امپول اچ ام جی استفاده کرده که چندساعتی بیرون یخچال باشه؟؟حتما باید داغل یخچال باشه؟من یادم رفته بود بزارم داخل یخچال 

امپول اخرم چندساعت بیرون یخچال بود فراموش کردم بزارم داخل یخچال از داروخانه پرسیدم گفت بالای یه ساعت اثر نداره دوباره از یه داروخانه دیگه پرسیدم گفت که اصلا مهم نیس یخچالی نیستن اینا تزریقاتی هم گفت نه اشکال نداره شاید اثر نکنه ولی عوارضم نداره الان حس میکنم دست چپم گز گز میکنه نمیدونم تلقینه یا از امپول هست تجربه ای ندارین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عوارض داره ؟من تزریق کردم یا خدا 😐

نه بابا سخت نگیر

اندازه ی موهات این امپولارو زدم

الان دختر یسال و خورده ایم بغلم خوابه

دهنت صاف باید بشه تا به مراد دلت برسه

من تمام شیشه های امپولامو نگه داشتم نزدیک ۵۰ تاست

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
نه بابا سخت نگیر اندازه ی موهات این امپولارو زدم الان دختر یسال و خورده ایم بغلم خوابه دهنت صاف ب ...

الهی عزیزم خوب شد که مراد دلت رسیدی الهی شکر برای منم دعا کن خیلی ذخیرم پایینه 

خود امپول عوارض نداره منظورم اینه که اگه چندساعت بیرون بمونه فاسد میشه یانه چون من پرسیدم یه داروخونه گفت اشکال نداره تزریقات گفت اشکال نداره منم همونو تزریق کردم بیرون مونده بود 

الهی عزیزم خوب شد که مراد دلت رسیدی الهی شکر برای منم دعا کن خیلی ذخیرم پایینه 

زیر ۲ هستی

من تا ای وی اف هم اخرش رفتم

الان جنین ذخیره هم دارم

ماهی که تخمک کشی کردم و خواستم برم انتقال طبیعی باردار شدم

عین ناباوری و معجزه

شک نکن که بی جواب نمیمونی

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
زیر ۲ هستی من تا ای وی اف هم اخرش رفتم الان جنین ذخیره هم دارم ماهی که تخمک کشی کردم و خواستم برم ...

تقریبا صفر زیر ۱ حتی .منتظر معجزه ام اول درمانم حالا تازه شروع کردم 

تقریبا صفر زیر ۱ حتی .منتظر معجزه ام اول درمانم حالا تازه شروع کردم 

من چیزایی تو این راه دیدم بااسپرم صفر هم شدن تخمک که چیزی نیست

فقط یادت باشه پیش دکتر الکی نری

زمان هدر ندری

نمیدونم کجایی اما همه جا موسسه ی ناباروری داره

من اینقدر زمان از دست دادم چقدر اشتباه کردم و هزینه

باید یسره میرفتم ابن سینا البته تهرانم

من چیزایی تو این راه دیدم بااسپرم صفر هم شدن تخمک که چیزی نیست فقط یادت باشه پیش دکتر الکی نری زما ...

منم تهرانم عزیزم بهتون درخواست میدم راهنماییم کنین اگه دوست داشتین قبول کنین 

سلام عزیزم 

ببخشید میخواستم بپرسم امپولها تاثیر خودش از وست نداده بود؟

من امروز امپول hmg گرفتم یه کیسه یخ خودم برده بودم دوتا هم از دارو خانه گرفتم ولی یخهای دورخانه اصلا سرد نبودن اب شده بود تا برسم خونه یک ساعت و نبم طول کشید دیدم فقط یخی که خودم برده بودم سرد بود امپولها هم به دمای محیط رسیده بود 

۱۰ تا هستن میترسم اثرش از دست بده 

اخه هوا ه خیلی گرم بود

لطفا اگه پیام دیدی جوابم بده 

سلام عزیزم ببخشید میخواستم بپرسم امپولها تاثیر خودش از وست نداده بود؟من امروز امپول hmg گرفتم یه کیس ...

گلم من تززیق کزدم اتفاقی برام نیوفتاد یعنی فاسد نبود که بخواد ضرر داشته باشه ولی اثر هم نداشت اما نمیدونم به خاطر اینکه بیرون بود یا کلا مشکل از خودم بود چون ذخیرم پایینه تخمکی نبود که بالغ بشه و رشد کنه اون ماه 

گلم من تززیق کزدم اتفاقی برام نیوفتاد یعنی فاسد نبود که بخواد ضرر داشته باشه ولی اثر هم نداشت اما نم ...

ممنون که جواب دادین 

من زنگ زدم دارو خونه گفتن باید دوباره بگیری اونا دیگه تاثیر نداره .

اتفاقا من  هم قبلا یه بار پانکچر کردم نمیدونسنم دارو ها باید تو یخ حمل بشه همونجور می بردم میزاشتم تو یخچال .

با اینکه تعداد تخمکها زیاد بود ولی همش پوچ شد .

این بار خیلی حساس شدم رو نگهداری داروهام .

حالا ببینم این دفعه چی میشه .

انشالله خدا به زودی حاجت تون میده