2777
2789
عنوان

ویار حاملگی اینجوریه که ....

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 120 پست
ممنون بابت دلگرمی دادنت .        

باورکن پس‌میدن! دلگرمی نبود واقعا اعتقاد بود

تا روز اخر که مرگش برسه پس میده!

باقیشم اون دنیا خدا به فریادش برسه!

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

با شیر یا داخل سوپ داخل کوکو اینا. من سبوس گندم گرفتم تو همه چی می ریزم مزه نداره کسی نمی فهمه 😂 ...

خیلی خوبه خاصیت داره

سبوس برنج هم خوبه 

پودر سنجد هم خوبه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورکن پس‌میدن! دلگرمی نبود واقعا اعتقاد بود تا روز اخر که مرگش برسه پس میده! باقیشم اون دنیا خدا ...

ممنونتم عزیزم ...الان هم داره پس میده ..تو سن ۲۷_۲۸ سالگی با پیر مرد بزرگتر از پدرش ازدواج کرد..بچه هاش کوچک بودن ک شوهرش مرد ..الان هم بیوه است و سطح زندگی پایینی داره 

اما نمیدونم چرا باز درست نمیشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نه سبوس خالی چاق نمی کنه. ضد یبوسته. مزاجم یبوستیه. بخاطر خودم برای همه پنهانی میریزم. 😏🤭

🤣حس میکنم خیلی به خاصیت همه چیز اگاهی و استفاده زیادی میکنی ازشون

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
وای سبوس برنج عشقه. حیف که از عطرش بقیه میفهمن یه چیز به خوردشون دادی. 🤣🤣🤣 پودر سنجد استخوان ساز ...

منم عطر خاص سبوس برنج ایرانی دوست دارم 

🤣حس میکنم خیلی به خاصیت همه چیز اگاهی و استفاده زیادی میکنی ازشون

آره مغزم پره از اطلاعات درباره همه چیز. از شیر مرغ تا جون آدمیزاد. تو فقط سوال بپرس 🤦🏻‍♀️😂🤭

جدیدا هم خودخواه شدم. قبلا دیگرخواه بودم. تا این حد که اگر سردم بشه بخاری زیاد میکنم. گرمم بشه کمش میکنم. کار به بقیه ندارم. 😏😏 یه عمر از خودگذشتگی کردم همه فکر کردن وظیمفمه. 🤨

آره مغزم پره از اطلاعات درباره همه چیز. از شیر مرغ تا جون آدمیزاد. تو فقط سوال بپرس 🤦🏻‍♀️😂🤭 جدی ...

حس میکنم نزدیک پریودته اینجوری شدی😑🤣🤣🤣🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
حس میکنم نزدیک پریودته اینجوری شدی😑🤣🤣🤣🤣

نه چند وقت منظورم چند ماهه. البته تو پریودی شدیدتر میشم. یه غذایی میپزم که فقط خودم میتونم بخورم بقیه متنفرن. مثلا لوبیا سبز کبابی 😐. انتقام میگیرم ازشون. مجبورن نون پنیر بخورن. 🤣🤣

نه چند وقت منظورم چند ماهه. البته تو پریودی شدیدتر میشم. یه غذایی میپزم که فقط خودم میتونم بخورم بقی ...

😐🤣🤣🤣چرا ترسناک میشی

من مظلوم میشم🥺

چرا خانوادش اینطوری شوهرش دادن؟

گفت خودم اصرار داشتم و خانواده ام موافق نبودند ... نمیدونم شاید از خونه پدری و پدر سلطه گر و مستبد خسته شده بود.

باورکن پس‌میدن! دلگرمی نبود واقعا اعتقاد بود تا روز اخر که مرگش برسه پس میده! باقیشم اون دنیا خدا ...

امیدوارم  شما هم دعا کنید 

آره مغزم پره از اطلاعات درباره همه چیز. از شیر مرغ تا جون آدمیزاد. تو فقط سوال بپرس 🤦🏻‍♀️😂🤭 جدی ...

تعادل 

خودخواهی از یک جایی ک بگذره باعث له کردن بقیه میشه