2777
2789
عنوان

از مهریه ازدواجم خبر نداشتم ک چقدره

1088 بازدید | 54 پست

من حظور نداشتم

خانواده داماد و خانواده من باهم نشستن تعیین کردن .

خانواده من گفتن هزار تا.

ولی با پا فشاری خانواده داماد ،پدرم ایناگفتن ۳۰۰  تا.

وخانواده داماد گفتن اصلا ولش   برگه رو بدین به ما ۵۰ تا نوشتن.

گفتن امضا کنین..

خانواده من هم حرفی نزدن امضا کردن با اینکه ناراضی بودن دخترشون بدن .و ناراضی بودن ۵۰ تا.

ولی امضا کردن.انکار دست خودشون نیود.

بعد منو بزور کشوندن اونجا.من راصی نیودم.

چون دیدم خیلی منو میخاد و دوستم داره پافشاری میکنه دیگه راضی شدم.

در حظور جمع از من امضا گرفتن.من اصلا نخونده بودم متنو .

بعد از چند روز رفتیم عاقد مهرم رو نخوند چند سکه.

فقط گفت یه شاخه گل محمدی و قرآن.

.

گفت چ خانم خوبی.

آخر سر فهمیدم ک برای چی بهم گفت خانم خوب.

چون براسه حرفی نزدم.

خیلی استرس داشتم.

بعد از عقد گفتم  سکه چرا کمه.

۵ تا کالا تفاهم کردیم.چرا ۲ تاست و....

الان بهم‌میکه دنبال چی هستی.

گفتم گولم زدین.

عاقد هم اشناتون بود.من راصی نیستم.حلاله؟بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاهب ردار فقط شوهر تو و خوانوادش😐

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

شما برای درست بودن عقد باید از مهریه اطلاع داشته باشید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اصلا شرعا باطله اما قانونی نه. پدر شما همون لحظه باید بهم میزد. خیلی مشکوکه جرا از مهریه انقدر میترسن. مهریه که ندادن و دیگه نمیشه زیادش کرد. اما الان میتونی حق طلاق و خروج از کشور و چیزای دیگه رو بگیری. لااقل اینارو جایگزینش کن

خخخخخخ... عجببب داستانی... میشه بمرسم چندسالتونه؟؟؟ ینی چی گولت زدن... تا حالا سند ازدواجتو ندیده بودی؟؟؟

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد