2777
2789

داستان یکم پیچیدس دوستم خیلی زندگیش خرابه دلمون میخواد بهش کمک کنیم و داریم اینکارو میکنیم 

ناپدری دوستم دو سال پیش به دوستم تج.وز کرده آیا الان میتونه ثابت کنه که دوسال پیش تج.وز کرده یا چون دوسال گذشته نمیشه؟

نه ذات رو میشه تغییر داد نه لیاقت رو میشه تزریق کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازاین حیوونا  بدترم هست 😔

بدتر از این مگه چیه؟ قاتل یا کسی آدمیو زنده زنده بسوزونه یا گوشتشو بخوره

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
ترووو خدااااا خیلی بد میشه که  زجرکش شه مرتیکه بی ن.موس  خدا کمکش کنه ایشالا

نه دیگه عزیزم ندیدی میگن اگه تجاوز صورت گرفت خدایی نکرده برای کسی باید تو همون ساعات اولیه بره شکایت و پزشک قاتونی حتی حموم نره و لباس هاشو عوض نکنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بدتر از این مگه چیه؟ قاتل یا کسی آدمیو زنده زنده بسوزونه یا گوشتشو بخوره

مرتیکه دوبار تاحالا رفته زندان ادم نمیشه بمیره بالا دار ببینیمش😭😭

نه دیگه عزیزم ندیدی میگن اگه تجاوز صورت گرفت خدایی نکرده برای کسی باید تو همون ساعات اولیه بره شکایت ...

همین الان واسه اینکه زندگیش تباه نشه داریم کمکش میکنیم واقعا خداکنه کارش درست شه هر جوری کن دوست داره

مرتیکه دوبار تاحالا رفته زندان ادم نمیشه بمیره بالا دار ببینیمش😭😭

واگذارش به خدا. خدا از زمین برداره همچین آدمایی رو. 

کاش دوستت همون موقع میگفت اونوقت میشد کاری کرد ولی الان دیگه نمیشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
خیلی بدتر اما اینام خیلی بدن کتیفن 

دوست داشتی تعریف کن .شاید خالی شدی

واگذارش به خدا. خدا از زمین برداره همچین آدمایی رو.  کاش دوستت همون موقع میگفت اونوقت میشد کار ...

میدونی بنده خدا همین الانم خیلی میترسه با حمایت ما میخواد اینکارارو بکنه ولی حداقلش میتونیم کاری کنیم سرپرستیشو باباش بگیره اینم یه چیزی هس حداقل