2777
2789
عنوان

آموزش زبان انگلیسی در کودکان

222 بازدید | 6 پست

با سلام

خانم‌هایی که تو خونه بصورت غیر مستقیم بچه هاشون آموزش زبان می بینند  و بچه هاشون خوب زبان یاد گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند.  از چه روش‌ها و منابعی استفاده میکنند!🌸🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های من قشنگ یاد گرفتن چهارسالشونه. ولی خواهر زاده ام که دختره و پر حرف بهتر یاد گرفته. البته من ...

از چه روشی؟ دختر منم چهارسالشه با کارتون انگلیسی یاد گرفته و منم سعی میکنم باهاش انگلیسی حرف بزنم ولی خوب سطحی تو انگلیسی متوسط هست. میخواستم ببینم  روش درست جی هست، من اصلا اجازه ندادم دخترم کارتون فارسی یا غیره ببینه. 

از چه روشی؟ دختر منم چهارسالشه با کارتون انگلیسی یاد گرفته و منم سعی میکنم باهاش انگلیسی حرف ب ...

ما تلویزیون ایران نداریم ماهواره هم نداریم فقط یه هارد دو ترابایت فیلم داریم همونو تو خونه میبینیم یک ترا کارتون بچه است مال دکتر امینی یک ترا هم فیلم و سریال های فارسی و انگلیسی مال من و شوهرم. زیاد حساسیت نشون نمیدم کارتون فارسی هم میبینه. الان که چهارسالشونه فیلم های بررگسالان رو اکشن و جنگی و سبنمایی فارسی و انلیسی هم میبینه کنترل تی وی دست خودشه صبح تا شب  از رو فیلم ها یاد گرفتن من کتاب فمیلی فرندز  رو هم دارم بهش یاد میدم سرمشق میگم الفبا و اعداد رو. کامل متوجه میشه صد در صد ولی صحبت کردنش پنجاه درصده هنوز صد در صد نشده 

ما تلویزیون ایران نداریم ماهواره هم نداریم فقط یه هارد دو ترابایت فیلم داریم همونو تو خونه میبینیم ی ...

دکتر امینی رو تو گوگل سرچ کنم و کارتون های انگلیسی داره؟  چون بعضی سایتها هستند مثل هپی انت و… که میشه کارتون انگلیسی دانلود کرد.