2777
2789

دوستان من ۲۰ سالمه 

خواستگارم‌ ۲۸ ک پسر عمومه 

وقتی حدودا اون  بیستو خورده سالش بود و من ۱۵ سال حدودا 

اون دختر عمومون ک همسن خودش بود رو میخاست 

ک دختر عموم نخاست و نشد بعد از چندسال رفت برا یه فامیل دور دیگه ک همسن من بود و خانواده پسر عموم قبول نکردن و من بعد پارسال خیلی تغییر کردم 

چهرم قبلا خیلی خوب نبود کوچیکی و قبلا 

ولی بعد. از تزریق ژل خیلی بهتر شدم 

امسال اومد خواستگاری من اول واسطه فرستادمن رد کردم 

بعد خودش پیام داد ک تو اولین کسی هستی ک مستقیم خودم بهش میگم میخامتو اینا 

با اینکه شرایطش خوبه اما ته دلم یکم ازش ناراحتم و حسی بهش نمی‌گیرم 

ولی بازم ته دلم میگه بهش یه فرصت بدم حداقل ببینمش حرفاش بزنه 

اما میترسم غرورم بشکنه پیش فامیل بگن این قبول کرد

ببخشید طولانی شد 

من بودم قبول نمیکردم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایطش چطوره

چطور میگه ک من اولین نفری هستی ک میخوامش؟؟؟ در صورتی ک دختر عموتو میخواس؟ دختر عموت چیشد با کی ازدواج کرد؟؟؟ 

ژ

خواستگار دیگ ای داری؟ 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
شرایطش چطوره چطور میگه ک من اولین نفری هستی ک میخوامش؟؟؟ در صورتی ک دختر عموتو میخواس؟ دختر عموت چی ...

دختر عموم هنوز مجرد هست و کلا قصدش. ازدواج نیست 

خواستگار دیگه ای ندارم

ولی می‌دونم این پسره با هرکس ازدواج کنه خوشبختش می‌کنه فقط نمیدونم ته دلش چیه و اینکه یکم از حرف فامیل میترسم 

والا روم نشد ازش بپرسم پس فلانی چی 

من بچه بودم درست یادم نیس جریانسونو

مامانم هم میگه چیز خاصی نبوده 

ولی یادمه قبلا خیلی میخاستش

دختر عموم هنوز مجرد هست و کلا قصدش. ازدواج نیست  خواستگار دیگه ای ندارم ولی می‌دونم این پسره ...

از کجا مطمئنی اینقد ک خوشبختش میکنه 

بنظرت خواستگار دیگ ای امکان داره بیاد برات(باید احتمالاتو در نظر بگیری) 

شاغلی؟؟ 

قیافه و شرایط مالیش خوبه؟ اصن ب دلت نشسته؟ با خودت دو دوتا چهارتا کن.. 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
از کجا مطمئنی اینقد ک خوشبختش میکنه  بنظرت خواستگار دیگ ای امکان داره بیاد برات(باید احتمالاتو ...

قیافش بد نی شرایط مالیش خوبه اخلاق هم عالی پسر پاکیه و وفادار 

خانواده هم عالی خونه و ماشین هم داره درآمدش هم ماهی ۱۲_۲۰ میلیون 

نمیدونم والا مامانم میگه کس دیگه با این شرایط نمیاد و پشیمون میشی

از کجا مطمئنی اینقد ک خوشبختش میکنه  بنظرت خواستگار دیگ ای امکان داره بیاد برات(باید احتمالاتو ...

نمیدونم حس میکنم نسبت بهش یکم موذبم و خیلی حسی ندارم چون ما ارتباطی هم نداشتیم 

قیافش بد نی شرایط مالیش خوبه اخلاق هم عالی پسر پاکیه و وفادار  خانواده هم عالی خونه و ماشین هم ...

بنظر من وفاداری شرافت و پاکی خیلی خوبه منم هم نظرم با مادرت اگ کسیو دوس نداری ی شرایطی برای اشنایی بیشتر بذار رسمیش نکن

ببین دست ب زن، خساست، شکاک نیس  شاید علاقه مند شدی