2777
2789
عنوان

اینا علائم لزبی***ن بودنه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 27486 بازدید | 17 پست

اون رفیقته چه ربطی داره من خودم ل... زبینم ولی دوسال انکار کردمش و بزور خودمو به پسر نزدیک میکردم  انواع غذاهای استروژن دار خوردم گفتم برای بلوغته فلان و بهمان خسته شده بودم به دوستام به مشاور مدرسه گفتم به نتیجه‌ای نرسیدم قبول کردم که ل‌‌...زبینم هرچند از لباس دخترونه اصلا خوشم نمیاد:))) هنوز به روانپزشکم نگفتم میترسم که هموفوب باشه خودش گفت ترنسی؟ انکار کردم چون مطمین نبودم الان وقتی لباس پسرونه مبپوشم حالم خیلی خوبه ...

از دل برود هرآنکه از دیده برفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یسریا احساسین و از روی حس عاطفه صمیمی برخورد میکنن و حس رفاقتیشونه اما اگر طرف خیلی عاطفی نیس در حالت کلی و بهت زیاد نگا کنه توجه کنه حساس باشه ممکنه علاقه دیگه‌یی داشته باشه و اینم بگم ک یسریا هی میگن لمست کرده لمست کرده؟کسی که دوستت داشته باشه ممکنه تو لمس کردن باهات خجالت داشته باشه پس اگر لمس نکرده نمیتونیم رد کنیم ک لزبینه