2777
2789
عنوان

خانوما لطفن کمک کنین

115 بازدید | 23 پست

من چهار ساله پریودم بهم ریخته یکی دوسال پیش رفتم دکتر گفت کیست داری مثلا توی سالش یکی دو بار پریود میشم تابستون پریود میشدم ولی از شهریور نشدم دیگ دیشب خوردم زمین امروز لکه بینی دارم بنظرتون چرا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره زمینم نمیخوردی لک رو میدیدی الان چون فک میکنی زمین خوردی باعث لک دیدن شده اماایطورنیس

واقعا؟ توی تابستون ک پریود میشدم قطع نمیشد با  دی قطعش میکردم

[QUOTE=323322414]منم همین مشکل رو دارم بخاطر اضافه وزن یکساله حدودا دارم ال دی میخورم با اسپیرونولاکتون[/QUOTEال دی خوردم تابستون سه ماه ولی میترسم بیشتر بخورم

[QUOTE=323322414]منم همین مشکل رو دارم بخاطر اضافه وزن یکساله حدودا دارم ال دی میخورم با اسپیرونولاک ...

به من گفتن یک سال بخور

حالا الان پریود شدنی دیگه قطع نمیشه

یک ماهه بی وقفه خونریزی دارم

بازم باید برم دکتر

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
ال دی هم قرص بدیه عوارض زیادی داره دکتر بهتری نبود بری پیشش

آره سینه هام درد میگیره ال دی میخورم دیگ نمیدونم چی بخورم متفورمین هم کاری میکنه پریودم قطع نشه