2777
2789

خودم نه اما دوست مامانم آره

فقط الان مشکلشون اینه که بچه نمیخاد مرده 

زنه سر همین خیلی تو عذابه

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا یبار دیدمش شرایط اومدن نداره خیلی درگیره سوپرایز بلد نیستم😐💔

یهو مثلا یه کاری‌کن سوپرایز شه ذوق کنه مثلا اگ میتونی برو سر کارش یا مثلا یهو یه روز بدون اینک روز خاصی باشه بهش ی پیام عاشقانه بده 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
جدی؟؟ چطوری شد یهویی؟ بعد از چند وقت

ماهم ۴ سال باهمیم اصلا اهل خانوادگی اینجور چیزا نبود الان بامن پیکنیک خانوادگی  میره بعدش تازه از خدمت اومده فرستادمش سرکار حالا شرایطش اوکی بشه منم ک خواستگار ندارم کسیم نیس 😅همینم ک خدا داده میگم شکر خدا خودت حلش کن مشکلات بریم سرخونه زندگی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
چه کار هایی میگید لطفاً 

بالا گفتم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
ماهم ۴ سال باهمیم اصلا اهل خانوادگی اینجور چیزا نبود الان بامن پیکنیک خانوادگی  میره بعدش تازه ...

ایول😂

دوساعت فاصلمه باهاش چجوری برم ...😅

اها اینم هست من ۱۳ ساعت باهاش فاصله دارم😂

یه پیام عاشقانه بده اینم بگم میتونی یه کادو براش پست کنی من خودمم براش دادم عکسشو روی شاسی زدم ی متنم دادم بزنن روش فرستادم رف یا مثلا لباس بخری یا چیزی اینم ایده خوبیه

ایول😂

کارسختیم نیس طوری شده ک سرکتاب گرفتم خدایکی من یکیم براش همه گفتن این خرفش 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
پیام عاشقانه زیاد دادم تهش ی اوم میگه کلا بی ذوق میشم😂💔 لباس اینام پول ندارم

هعی منم ولی عکس روی شاسی مناسب میفته تو باسلام بزن قیمتاش عالیه بعدم بگو یع متن بزنه برات روش من زدم 

ای کع هوای منی بی تو نفس ادعاست

میدونی من چندوقت دیگه میخوام کلا زندگیمو تموم کنم نمیخوام وابستم شه😅

آخی چرا آبجی هرجور راحتی از طرفیم بهت حق میدم ایشالله تو هر مسیری از زندگیت ک پا میزاری موفق باشی با یه دل شاد