❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
ترامادول میخوره.؟؟؟شوهرمنم میخوره شوهرمن کلن اتاقشو جدا کرده بخاطر گل و حشیشی که میکشید ولی الان کمت ...
سلام عزیزم شب بخیر فدات منم مشکل شما رو دارم شوهرم اعتیاد داره ب قرص و شیشه و گل هر کوفتی ک هست خیلی عصبانیم از دستش کلا کلافم کرده
گویند که هر تیره شبی را سحری هست ..من مامان دو تا کوچولوی مهربون و قشنگم ک تنها دلخوشی زندگیمن 🥰 ب شدت اعتقاد دارم ب این جمله ک تا با کفشای کسی راه نرفتی راه رفتنش رو قضاوت نکن و اصلا نمیپسندم رفتار آدمهایی رو ک مدام در حال قضاوت دیگرانن و خودشون رو علامه دهر میدونن😡😡 لطفا اگه ب اینجای امضام رسیدی برام یه انرژی مثبت بفرست برام دعا کن ک روزهای سختم تموم شه ممنونم از نگاه مهربونت
اگه بچه نداری طلاق بگیر تف کن تواون زندگی ولی اگه بچه داری استوار باش بخاطر بچه ت
متاسفانه بچه دارم و همین بیشتر عذابم میده
واقعا فکر میکنم سخت ترین کار دنیا زندگی کردن با ادم معتاده ...شوهر لعنت من یه سه چهار روز خوابه یا وقتی میره بیرون تا چند روز خبری ازش ندارم نه کار میکنه نه بفکر زندگی
گویند که هر تیره شبی را سحری هست ..من مامان دو تا کوچولوی مهربون و قشنگم ک تنها دلخوشی زندگیمن 🥰 ب شدت اعتقاد دارم ب این جمله ک تا با کفشای کسی راه نرفتی راه رفتنش رو قضاوت نکن و اصلا نمیپسندم رفتار آدمهایی رو ک مدام در حال قضاوت دیگرانن و خودشون رو علامه دهر میدونن😡😡 لطفا اگه ب اینجای امضام رسیدی برام یه انرژی مثبت بفرست برام دعا کن ک روزهای سختم تموم شه ممنونم از نگاه مهربونت