2777
2789
عنوان

حیوان آزاری.... حالم خیلی بده نمیدونم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 74 پست
😢😢😧😧😦😦😥😥

خدا ارومش کنه🙏🏻

ببخشید واقعا شمارو هم ناراحت کردم

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه سگ ولگرد مگه بچه هاش قیمتی دارن که بخواد بفروشه😐

اونی که میخره نمیدونه که الکی یه چی میگه دربارشون دیگه 

بعدم میخرن برای باغی جایی نهایت 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
منظورتون از اسی چیه تو تاپیکا و نظرات جدیدا همو اسی صدا میکنن؟

منظورش استارتر تاپیکه

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
آخر شبا انقدر زوزه میکشه واقعا نمیتونم بخوابم حالم بده چند روزه همش تو فکرمه چیکار کنم بنظرتون

وای من ی سری رفت باغ وحش یه سگو کرده بودن داخل قفس یعنی بانگاهش به ادم التماس میکرد منوبیارین بیرون هنوز اون نگاه یادمه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
یاابلفضل یهومنوانگاربرق گرف سرم آب داغ ریختن اون طفلک الان دنبال بچه هاشه الهییی

من که دارم میبینمش چقد داغونم

اینا هیچی از احساسات سگا نمیفهمن اونا حسشون از ادما بیشتره مهربون ترینن

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 
وای من ی سری رفت باغ وحش یه سگو کرده بودن داخل قفس یعنی بانگاهش به ادم التماس میکرد منوبیارین بیرون ...

وای وای 

خدایی ما انسانها خیلی ترسناک تر از حیواناتیم چقد ضربه میزنیم بهشون 

ولی مطمئنم آهشون میگیره

من که دارم میبینمش چقد داغونم اینا هیچی از احساسات سگا نمیفهمن اونا حسشون از ادما بیشتره مهربون تری ...

نمیشه به یجایی موسسه ای چیزی زنگ بزنی بیان بگیرن بچه هاشو

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
نمیشه به یجایی موسسه ای چیزی زنگ بزنی بیان بگیرن بچه هاشو

بچهاشو فروخته اصلا نمیدونم به کی داده رفته اگه میتونستم یک لحظه صبر نمیکردم نگاه سگ جیگرمو میسوزونه

عزیزم به جای اینکه بگی کاش خوب بشه حالش ببین شاید تو اونی هستی که میتونی حالش و خوب کنی

برو از یارو بپرس به کی فروخته شماره شون رو بگیر و زنگ بزن بیارن ببینه بچه هاشو یا بچه شو و اگه وضعیت مالی خوبی داری بخر ازشون

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
وای وای  خدایی ما انسانها خیلی ترسناک تر از حیواناتیم چقد ضربه میزنیم بهشون  ولی مطمئنم ...

من از سگا خیلی میترسم و خوشم نمیاد نزدیکشون شم ولی ادم وقتی میشنوه جیگرش اتیش میگیره