2777
2789

خانواده همسرم زنگ زدن خیلی حرفا گفتن با حرف هاشون خیلی ناراحت شدم 

ولی خودمم را اروم‌ نگهداشتم با کمال آرامش گوشی حرف زدم خداحافظی کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم در چه مرحله ای هستین ولی گاهی لازمه محکم و جدی باشی که طرف فکر نکنه هالویی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من یکیو اینجوری ببینم در تمام بی احترامیا بهش میشه از طرف بزرگتر تو اوج اعصبانیت طرف کنترل خشم میکنه ...

خودمو کنترل کردم خیلی حتی پای خانوادمم کشید وسط چیزی نگفتم در آرامش توضیح دادم بهشون با خنده شوخی قطع کردم آخرش 

نمی‌دونم در چه مرحله ای هستین ولی گاهی لازمه محکم و جدی باشی که طرف فکر نکنه هالویی

نه جدی هم بودم حتی گفتم هر کی این حرف هارو به شماره رسونده گوه خورده 

بعدش آروم بهشون توضیح دادم 

توضیح دادم بهشون حرف اینی که شما فکر میکنین نیست بنظرم کار بدم نبود

اگه با ارامش کلمات مثبت بوده بی اجترامی نبوده .

ولی نکته ای متوجه شدم اینه اگر نامزدید 

رفت و امد دو هفته یک بار با نامزد بکنید .یعنی ماهی یک بار دیدن خانواده ها کافیه .

رازهای خانواده خودتون را در اختیار اونها نگذارید .

با همسرتون بابت خانواده ش دردل نکنید.اگه اونها بد بودند.اولین کار اینه پیش نامزدتون ازشون خوب بگید .ولی حتما رفت و امدتون را کم کنید .همیشه بین خانواده ها الم شنگه هم پیش میفته .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

خودمو کنترل کردم خیلی حتی پای خانوادمم کشید وسط چیزی نگفتم در آرامش توضیح دادم بهشون با خنده شوخی قط ...

عزیزم احسنت به خانواده ت همچین دختری تربیت کرده بعد به موقع با کلام محبت واحترام حرف دلتو بهشون بزن وبگو کارشون چه قد زشته به خانواده ت توهین میکنن ..

نه جدی هم بودم حتی گفتم هر کی این حرف هارو به شماره رسونده گوه خورده  بعدش آروم بهشون توضیح دا ...

خوب خوبه که .تو سیاست داری ...نگران نباش بی احترامی نشده پس....اعتماد به نفست و کنترلت عالیه .باهمین فرمون پیش برو....ون اعصابت همیشه ارومه

نه عزیزم سر خونه زندگیم هستم رفت آمد تازگی ها یکم کم کردم

اهان ....خوب همین خوبه .البته فکر کنم دلیل دیگه داره .براتون حرف ساختند.

خوب خوبه که .تو سیاست داری ...نگران نباش بی احترامی نشده پس....اعتماد به نفست و کنترلت عالیه .باهمین ...

نه بابا قبلا اینجوری نبودم گریم می‌گرفت الان اولین بار اینجوری برخورد کردم خودمم ته دلم یکم راضیم