2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها

108 بازدید | 8 پست

کیا امتحان ریاضی ترم دارید ؟

به نظرتون چیکار کنم 

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

من ندارم ینی دبیرستانی نیستم همینجور اومدم

تقسیم بندی کن بخون 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندارم ینی دبیرستانی نیستم همینجور اومدم تقسیم بندی کن بخون 

همین کارو میکنم حس میکنم ذهنم خستس

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
همین کارو میکنم حس میکنم ذهنم خستس

درک می کنم این دوره رو منم‌گذروندم 

ولی هر وقت خسته شدی یکم برو قدم بزن روحیت عوض شه برگرد و بیا بخون

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

من دبیرستانی نیستم ولی چون ریاضیم خوبه بهت بگم ک باید اول کتاب درسی شروع کنی به خوندن واسه خودت برنامه ریزی کنی که امروز مثلا دوتا فصل بخونی فردا هم دو تا فصل و نمونه سوال 

روز آخر قبل امتحان حتما نمونه سوال و تمرین کتاب و کاردر کلاس باید حل کنی اگرم تنبلی میکنی که باید بدونی که اگر هدفت درس و نمره و این چیزهاست باید پاشی بخونی با تنبلی و بی حوصلگی فقط استرس و عذاب میاد سراغت بعدم اگر اهل رقابت سالم باشی دوست داری تو هم مثل بقیه نمره خوبی بگیری

من دبیرستانی نیستم ولی چون ریاضیم خوبه بهت بگم ک باید اول کتاب درسی شروع کنی به خوندن واسه خودت برنا ...

مرسی ❤️

نه که درسم خوب نباشه حس میکنم یه چیزی و از قلم انداختم