2777
2789

من خودم منابع جامع تجربیات دوران دوستی،دوران کات،دوران خیانت دوست پسز،دداشتن دوست پسر دروغگو و چاخان گو

هستم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم منابع جامع تجربیات دوران دوستی،دوران کات،دوران خیانت دوست پسز،دداشتن دوست پسر دروغگو و چاخان ...

😂😂😂منم

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
چرا با اینکه همه کار واسش میکنم، ولی نمیزاره یه نیم ساعت وقتی تو ماشینیم بغلش کنم و یه چرت بزنم تا ه ...

چون هرچقدر خوب باشی بیشتر ازت دور میشه

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
پسری که میگه تا شرایطم تکمیل نشده قصد ازدواج ندارم یعنی چی ایا قصد ازدواج دارد

بستگی داره اگه زمان میده قصد ازدواج داره. مثلا بگه تا دوسال. ولی اگه میگه نمیدونم و هر وقت در موردش حرف میزنی بحثو عوض میکنه بنظرم وقتتو تلف نکنی بهتره (اگه قصدت ازدواج و تشکیل خانواده در چند سال آینده ست). اگر اهمیتی نمیدی و خوش میگذره و خوشحالی ادامه بده. من یه بار برای یکی وایسادم اون یه سال افسرده بودم کاملا.

چون هرچقدر خوب باشی بیشتر ازت دور میشه

ولی وقتی دور میشم اونم دورتر میشه، یعنی کلا بعد از ۲ سال با اینکه میگه دوسم داره، دوسم نداره؟

بغلم میکنه بعضی موقعا ولی خیلی کوتاه،

بنظرتون معاشقه و رابطه تو دوران دوستی خوبه؟

تو ایران خوب نیست. مگر اینکه خانوادت خیلی باز باشن اهمیت ندن. خودتم ازدواج نکردن در آینده برات مهم نباشه. اگر همه اینا خیلی مهمه برات بنظرم رابطه ج.ن. سی نداشته باشی خیلی بهتره. حالا بوس و بغلو همه دارن.

پسری که میگه تا شرایطم تکمیل نشده قصد ازدواج ندارم یعنی چی ایا قصد ازدواج دارد

نه نداره

از اولش میگه ک برا سرگرمی میخوادت

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋