2777
2789
عنوان

مبل میخام بخرم

372 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من خودم قزوینم میخام بیام تهران مبل بخرم چون میگن قیمتا بهتره برای جهیزیم رفتم نعمت آباد مبل استیل که منبتاش از رزین بود بهم نگفتن خریدم خیلی پرکاروخوشگل بود ومحکم منم مبلی که باید کم کم پنجاه میلیون میفروختم فروختم هیجده میلیون چون ترکیب چوب ورزین بود خلاصه میخام دوباره قول نخورم و مبل خوب با قیمت مناسب بگیرم ایندفه راحتی میخام بخرم نمیدونم کجا خوبه بیام یافت آباد نعمت آباد یا چهاردانگه مغازه داری میشناسین که خودتون تجربه خریدداشته باشین راهنماییم کنین؟؟خیلی برام مهمه چون پولدارنیستم که بگم نهایت عوض میکنم چندسال باید داشته باشم خواهشا تجربه واطلاعاتی دارین بهم بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی برنامه بلد بزنم میاره چون من نمیدونم کجاس 

آره میاره بزن محله مرتضی گرد 

از اتوبان آزادگان راه داره 

سر محله هم ی پل عابره از همون پل مرتضی گرد شروع میشه

پاساژ مبل شهید هادی هم سر مرتضی گرده 

اونجا که بری از هر کس بپرسی بهت میگن کوچه نرگس و پاساژ مبل شهید هادی کجاس 

هر چیز که در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو🌏🍀

اگر خریدت ضرورت نداره اردیبهشت بهترین فصل خرید مبل از نظر قیمت هست چون معمولا همه قبل از عید می خوان بخرن و قیمت ها مناسب نیست و اینکه مغازه دارها هم ممکنه با شرایط مشتری کنار نیان

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده