2777
2789

ماجرای چندسال پیشه 

ظهر شوهرم زنگ زدن گفت داداشم زنگ زد بهم گفت بچه ها شام درست میکنن میخوایم بریم پارک شماهم بیاید باهم بریم (ما ماشین نداشتیم و قرار بود با یه ماشین همگی بریم) امادشو بیام بریم  منم گفتم باشه .

منم اماده شدم 

شوهرم ۵ از سرکار اومد رفتیم خونشون .  

جاریم ارایش کرده و خودشو بچه هاش لباس پوشیده بودن تو بالکن منتظر شوهرش بودن .

سرسنگین بود.  ساده ام چیزی نفهمیدم 

چای اورد  چنددیقه بعدم شوهر پش اومو 

اونم چای خورد. بعد گفت پاشین راه بیوفتیم

یهو جاریم گفت نمیرم 

برادرشوهرم سکوت کرد  یبار دیگه ارومتر گفت دوباره گفت نمیرم 

برادرشوهرم دادکشید گفت به جهنم 

بعد ما پاشیدیم برگشتیم خونه .

نگم که چقد دلمون شکست 

ماکه بدون دعوت نرفته بودیم 

درسته جاریم خودش شخصا دعوت نکرده بود. ولی شوهرش که دعوت کرده بوده 

هنوزم هست در رفت و امدیم 

خداشاهده هیچوقت به روشم نیاوردم 

امروز تاپیک  مامان هلما رو دیدم یاد این افتادم .  خیلی بده  هم احساس خجالتی و غرور شکسته میکنی هم دلت میشکنه 

به روش بیار

این دخترای بیشعور لجباززز ک تو خونه شوهر همم لپس بازیو کنار نمیذارن بایدد خجالت بکشن!!!

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به روش بیار این دخترای بیشعور لجباززز ک تو خونه شوهر همم لپس بازیو کنار نمیذارن بایدد خجالت بکشن!!!

چی بخوام اخه خواهر ؟ خودت باشی چجوری به روش میاری؟

خداشاهده هربار دعوت کنم دو نوع غذا درست میکنم و ظرفای خوشگل سفره میچینم .

جاریت فکر میکرده یک فرصت پیدا کرده که با شوهر و بچه هاش تنهایی خوش بگذرونه که دید بدون پرسیدن نظرش بعنوان زنه خونه ،قوم شوهر از راه رسیدن... و واکنشش به همین دلیل بوده

شما بعنوان یک خانم که باید بتونی این نکات ظریف رو تشخیص بدی ،باید زنگ میزدی به جاریت میگفتی شوهرت ما رو برای همچین برنامه ای دعوت کرده ،زنگ زدم در موردش با خودت صحبت کنم.. در ضمن عزیز دلم اگر دوست داری با شوهر و بچه هات امشبو یک تفریح خانوادگی داشته باشید من درک میکنم و اصلا دلخور نمیشم با من راحت باش و نظرتو بگو 

شما به جایگاه اون زن بعنوان زنه خونه که باید در تصمیم گیریها دخیل باشه توجه نکردی و از این سمت سکه هم باید به ماجرا نگاه کنی

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
چی بخوام اخه خواهر ؟ خودت باشی چجوری به روش میاری؟ خداشاهده هربار دعوت کنم دو نوع غذا درست میکنم ...

مثلا یبار ک دخترای فامیل دور هم جمعیم

یهو خاس پز بده بگه من ادم خوش اخلاقیم

یهو میگم اررره یادمه چطور اون روز دعوتمون کردی بعد با لجازی نیومدیو گردش کنسل شدد و پوزخند میزنم میرم خودمو با کاری مسغول میکنم ک دیگ فرصت دفاع نداشته باشه

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
شاید ربطی به شما نداشت. با شوهرش بحث و دعوا داشتن.

عزیزم  

من خودم رو میگم .  شخصا اگر با شوهرمم مشکل داشتم  هیچوقت پیش ممنون بروز نمیدادم  فکرنکنه بخاطر اوناس .

قبلا هماهنگ بودن میخوان برن بیرون  با شوهرش دعوا داشت از قبل همچین تصمیمی نمیگرفتن .

میگم اماده مانتو پوشیده تو بالکن حیاط منتظر بودن شوهرش بیاد از سرکار برن . کاملا مشخص بود بخاطر ما بود

جاریت فکر میکرده یک فرصت پیدا کرده که با شوهر و بچه هاش تنهایی خوش بگذرونه که دید بدون پرسیدن نظرش ب ...

حرف شما درست .

ولی من خودم بدونم همسرم مهمون دعوت کرده میگم خب یک شب که هزار شب نمیشه .

امشب با خانواده نشد   سری بعد فرصت زیاده  تنها بریم بیرون .

ما که هرشب نمیرفتیم 

همه اینا به کنار واقعا رفتارش خوب هم نبود

باجاریم تو یه ساختمونیم ،بهش گفتم گوشیم شارژ نمیکنه شارژرت میدی ببینم مشکل از گوشیه یاشارژر ،بهم داد ،اومدم خونه گوشی رو زدم شارژ دیدم دستم لاکی شد ،به شارژرش لاک زده بود که یه وقت من شارژر خراب بهش ندم خیلی بهم برخوردولی چیزی بهش نگفتم‌

حرف شما درست . ولی من خودم بدونم همسرم مهمون دعوت کرده میگم خب یک شب که هزار شب نمیشه . امشب با خا ...

وقتی اشخاص احساس میکنن نادیده گرفته میشن و یا حس میکنن بهشون بی حرمتی شده یا حس میکنن همسرشون علاقه ای به گذروندن وقت بطور دوتایی و یا با بچه ها نداره و هزاران مورد دیگه که باعث ایجاد حس منفی میشه ، همه انسانها عاقلانه با تدبیر و پخته و اصولی رفتار نمیکنن. و واکنش منطقی و صبورانه ندارن

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
باجاریم تو یه ساختمونیم ،بهش گفتم گوشیم شارژ نمیکنه شارژرت میدی ببینم مشکل از گوشیه یاشارژر ،بهم داد ...

کارشون خوب نیس. دل ادم واقعا میشکنه .

درسته یه عده میگن  خب خانمه نمیدونسته شوهره دعوت کرده 

یه شب که هزار شب نمیشد 

حالا بدون دعوت میرفتیم باز یه چیزی .

من خودم بارها پیش اومده شوهرم خودش مهمون دعوت کرده  باخوشرویی پذیرای کردم

کارشون خوب نیس. دل ادم واقعا میشکنه . درسته یه عده میگن  خب خانمه نمیدونسته شوهره دعوت کرده&nb ...

دیگه مشکل برادرشوهرت بوده که از قبل باخانومش هماهنگ نکرده ،جاریتم نباید اینقدر بچگانه برخورد می‌کرد 

عزیزم   من خودم رو میگم .  شخصا اگر با شوهرمم مشکل داشتم  هیچوقت پیش ممنون بروز نمید ...

درست میگین عزیزم. بزرگی از جانب شماس که هیچ وقت بروز ندادید.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹