2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس میشه بیاین

182 بازدید | 27 پست

خب فقط میتونم بگم من دوسالی میشه که بشدت افت تحصیلی کردم

انگیزه ای نداشتم واسه درس خوندن قبلنا ولی الان اوضاع بهتر شده

امروز چهارمین امتحان ترمم رو دادم و خرابش کردم

شاید الان بگین امتحان نوبت اول که مهم نیس و..

ولی برای منی که معاون مدرسه و.. هردفه منو میبینن تهدیدم میکنن اگه فلان معدلو نگیری اخراجی و.. مهمه

دیگه حوصله دعوا کردن و تخریب کردن مدیر اینارو ندارم

خانوادم میدونن شرایطم رو و زیاد بهم گیر نمیدن..

بجایی رسیده که میخاستم بخاطر این تخریب کردناشون خودکشی کنم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا شنیدی تو عمرت کسی اخراج بشه از مدرسه؟ نه فقط تهدید الکی میکنن و اگه دست از پا خطا کنی مثل بی تربیتی فقط تا ۳ ماه حق نداری بیای. ما همه این دوران گذروندیم جز عقده هیچی برامون نمونده تهش میشی مثل اون فرهنگیانی ک دانشجو میگه دلم با رشتم نیست همه اذیتش میکنن

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

عزیزم برنامه ریزی کن گوشیتودورکن ازخودت مثلا بگوامروز فقط میتونم دوساعت گوشی بگیرم دستم هیچکس هم بجزخودت نمیتونه کمکت کنه منم توزندگیم تویه دورانی یه شوک بهم واردشدافت تحصیلی شدید پیداکردم ولی به خودم اومدم کی میخوابی کی بیدارمیشی ساعت درسخوندن اتو تقسیم کن وبین اشون یه چیزمقوی بخور 

گاهی انسانم آرزوست
۱۷ سالمه. افسردگی شدید دارم و سریع انگیزمو از دست میدم

عزیزدلم اینجورنگواینده اتوبساز تومیتونی ازخدابخواه کمکت کنه تواتاقت جمله های انگیزشی بنویس من یه روز انقدرگریه کردم انقدرخودموزدم وپاشدم سرزندگی اسی حاضربودم همه چیزموبدم وبرگردم به سن هفده سالگی 

گاهی انسانم آرزوست
تا حالا شنیدی تو عمرت کسی اخراج بشه از مدرسه؟ نه فقط تهدید الکی میکنن و اگه دست از پا خطا کنی مثل بی ...

میدونم حرفاشون الکیه و فقط برای ترسوندن ۱۵ تومن شهریه گرفتن مگه الکیه بندازنم بیرون

فقط از اینکه هی دعوام میکنن تخریبم میکنن متنفرم

کارشون باعث میشه فقط بدتر انگیزم رو از دست بدم

عزیزم برنامه ریزی کن گوشیتودورکن ازخودت مثلا بگوامروز فقط میتونم دوساعت گوشی بگیرم دستم هیچکس هم بجز ...

خب همین کارو میکنم ولی مشکلم اینه وقتی بهم میگن نمیتونی تو فلانی و.. سریع ناامید میشم و دیگه ادامه نمیدم

میدونم حرفاشون الکیه و فقط برای ترسوندن ۱۵ تومن شهریه گرفتن مگه الکیه بندازنم بیرون فقط از اینکه هی ...

ببین عقده ای هستن بی محلی کن

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹