2777
2789
از اولین روز آخرین پریودیت حساب میشه

پس بااین حساب پس چرا من اخرین پریودم ۱۹ برج ۸ بود الان ۷ هفته و۵ روز گفت بهم متخصصم

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بااین حساب پس چرا من اخرین پریودم ۱۹ برج ۸ بود الان ۷ هفته و۵ روز گفت بهم متخصصم

لقاحت دیرانجام شده حتما وگرنه من سردوتادخترام رفتم دکتر گلم گفت ازروز اول اخرین پری حساب کن 

جنسیت چند هفتگی مشخص میشه عزیزم؟؟؟ خدا حفظش کنه گلم

ممنونم گلم خدا تودلیت روحفظ کنه ۱۲ ب بعد مشخص میشه

لقاحت دیرانجام شده حتما وگرنه من سردوتادخترام رفتم دکتر گلم گفت ازروز اول اخرین پری حساب کن 

اخه توپریودی ک حامله نمیشیم😁

درسته دیگ گلم فردا میری هشت هفته بشین حساب کن هرهفت روز میشه یک هفته بعدش یه هفته ویه روز

منظورم اینه که معمولا اگر زبونم لال زبونم لال سقطی صورت بگیره زیر بیست هفته رخ میده بعد بیست هفته ...

آهان عزیزم😍به امید خدا این اتفاق واسه هیچ خانم بارداری اتفاق نیفته...

پس جوجه کوچولوم متولد مرداد میشه

آهان عزیزم😍به امید خدا این اتفاق واسه هیچ خانم بارداری اتفاق نیفته... پس جوجه کوچولوم متولد مرداد ...

اره عزیزدلم انشالله جوجه مردادی رو زودی بغل میگیرین و سال بعد روز مادر رو با جوجه تجربه میکنی🥹♥️

.