مشهدیا حواستون رو جمع کنین،سلام، شیما افشار سالن دار مشهدی ، یه دروغگو وشیاده
واسه عروسیم رفتم اونجا یه میکاپ افتضاح تحویلم دادن، قبلش نمونه کار نشونم داد ولی ظاهرا عکسها فیک بودن،پول بیشتر از قرارمون گرفتن، چون اون روز من عجله داشتم و میخواستم برم اتلیه، گفتن یا پولت رو میدی یا نصفه ولت میکنیم، بعد از باغ قرار بود میکاپ کار بمونه و ارایشمو تمدید کنه ولی رفته بود و هیچکس جز ناخن کارش توی سالن نبود، بعد از عروسی هم که زنگ زدم بهش عوض عذرخواهی، کلی بی ادبی کرد و گفت همینه که هست درحالی که یه میکاپ فوق افتضاح تحویلم داد ک اخرای مجلس همه ی کرما روی پوستم ماسیده بود و شنیونم همون اول باز شد، همه میگفتن انگار آرایشگاه نرفتی، اسمش رو همه جا میارم تا امثال این خانم که سودجو هستن شب عروسی دیگران رو خراب نکن، به خاطر میکاپ داغونش فیلم و عکسامم خراب شد تاحدودی فتوشاپ کردم ولی بازم خوب نیستن، به من گفت سالن جلاله ولی درست شب قبل عروسی گفت باید بیای گلشهر، یه منطقه افتضاح، یه سالن کثیف و پر از آدم بیکلاس و بیفرهنگ، فقط کارتخوان دستشون گرفته بودن و پول میگرفتن، هرچی قول دادن قبل عروسیم زیرش زدن و بعدم بلاکم کردن...اسم سالن گلگونه هست...به این خانم و امثالش اعتماد نکنین که مثل من پشیمون نشین