2777
2789

داشتیم بحث میکردیم بحث بالا گرفت

اون فوش داد به چیزی که من خوشم می اومد

منم خیلی عصبی بودم گفتم جد وآبادت

یهو هنگ کرد نگام کرد بعد گفت به شرفم قسم دیگه تموم شد

میدونم اشتباه کردم خیلیم معذرت خواستم اما خیلی داغ و عصبانیه گفت دیگه تموم شد درخواست طلاق میدم

بعد از خونه زد بیرون

دو سه ساعته خبری ازش نیست

اینم بگم خیلی سخت عصبی میشه

تاحالا اینجور ندیده بودمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با آرامش حرف میزدین

حالا اشکالی نداره اون ۵ تا گفته تو ۳ تاشو گفتی.

اگر چیزی گفت بگو هر چقدر تو گفتی منم نصفشو گفتم اشتباه خودمو قبول میکنم .

ولی به شرطی که حل کنیم با آرامش مشکلمون

چه جالب میرن بیرون من شوهرم اگه خونه باشه نخواد بره سر کار بحثمون بشه پا میشه قلیون چاق میکنه یا میخوابه

اسی وقتی برگشت هیچی نگو زیادم عذرخواهی نکن دوباره تازه شه بزار وقتی آشتی کردید اون موقع مطمئنش کن که دیگع نمیگی عصبی بوده چیزی گفته آروم میشه

بزار یکم تنها باشه بعد ک اومد خونه بغلش کن معذرت بخواه مردا وقتی اروم بشن منطقی ترن تو عصبانیت حرف ...

تادحالا اینجوری ندیدمش

هیچوقت با من بد برخورد نمیکرد

منم اگه جات بود حرف بدتری بهش میزدم و معذرت خواهی هم نمیکردم 

چند روز دیگه خودش درست میشه نگران نباش

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

میگفتی بدرک ادب داشته باش اینارم نشنو نباید معذرت میخاستی بگو فقط زودتر مهریمم جور کنه بده هری

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚