2777
2789
عنوان

من کات کردم...برمیگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 53 پست
😭😭😭

من این راهو رفتم میدونم چقدر درد داره، تو نابود میشی ولی یخبر خوب که برات دارم بعد چند ماه به حدی قوی میشی ک خودت تعجب کنی اصلا اون برات سر سوزنی اهمیت نداره حس قدرت ک پیشرفت میاد سراغت و صدالبته آدمای خیلی خیلی بهتر

وقتی برگشت من از خوشالی داشتم بیهوش میشدم  سه چهار روز موند بیشتر از قبل بهم محبت کرد  ب ...

کاش همون اول می‌گفت قصدش ازدواج نیست... چرا وقتی اومد قبولش کردین؟ من اگه این پسره بخواد برگرده؛ پاره ش میکنم بعدش قبول میکنم برگشتش رو

🤍🌱️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همین که دعوا نداشتین بدون یجای کار میلنگه😅 مگه میشه؟  تو همه رابطه ها چه دوستی، ازدواج ...

ما خیلییی کوتاه میومدیم در قبال هم 

همش بهم دیگه می‌گفتیم چشم 

قهر نیمکردیم 

حرفامون و تصمیمامون شبیه هم بود 

کاش همون اول می‌گفت قصدش ازدواج نیست... چرا وقتی اومد قبولش کردین؟ من اگه این پسره بخواد برگرده؛ پار ...

خیلی دوسش داشتم 

اونم میگف شرایطش مناسب نیس واسه ازدواج 

بعد با خودم میگفتم یکم ک کنارم باشه بهم علاقمند میشه و عشق واقعی بوجود میاد خودمو گول میزدم 

خیلی دوسش داشتم  اونم میگف شرایطش مناسب نیس واسه ازدواج  بعد با خودم میگفتم یکم ک کنارم ...

از همون اولِ اول قصدش ازدواج نبود؟ ینی حرفی از ازدواج نمیزد؟ الان شما متاهل هستین؟

🤍🌱️ 
از همون اولِ اول قصدش ازدواج نبود؟ ینی حرفی از ازدواج نمیزد؟ الان شما متاهل هستین؟

ن من مجردم،

ببین کش موهای منو میذاشت زیر سرش می‌خوابید.

خیلی دوسم داشت 

ولی اصلا دنبال ازدواج نبود فقط میگف دوستی تا ابد

ن من مجردم، ببین کش موهای منو میذاشت زیر سرش می‌خوابید. خیلی دوسم داشت  ولی اصلا دنبال ازدوا ...

این کاراش منو گیج میکرد من نمیدونستم منو میخاد یا نه

ببین منو میدید بغلم میکرد و میزد زیر گریه در این حد

نمیدونم عزیزم.. فقط اینو میدونم پسرا یچیزیو بخوان کاملا مشخصه و  دنبالش میرن  یکم صبر کن ...

برگشت 

نتونست تحمل کنه

همین امشب برگشت بهم قول داد کم کم اوضاع خانوادشو به دست بگیره و آمادشون کنه تا کم کم متوجه بشن

خودش دو ساعت پیش واسم یه اهنگ فرستاد و گفت حالم خرابه

بدون تو نمیتونم و به قول داد کم کم اوضاع خانوادشو درست میکنه