2777
2789
عنوان

خانمای ساوه ای میشه لطفا بیاین

2140 بازدید | 15 پست

میخوام برم دکتر زنان مجردم بخاطر عفونت میخواستم بدونم دکتر گیتا مشیری خوبه؟ قبلا میرفتم پیش زهرا باقری اما ایشون فقط ب خانمای باردار توجه میکردن اگه دکتر زنان خوب هم میشناسید معرفی کنید ممنونم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما می‌دونی بهترین باشگاه ساوه کدومه که مربی های خوبی داشته باشه یا میتونی از کسی بپرسی تو این شهر غریبم .بخاطر کمرم می‌خوام برم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
باسه عزیزدلم از چند نفر میپرسم بهتون میگم

مرسی گلم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

من پیش بشیری رفتم خیلی کارش درسته واقعا دختر مجرد هم خیلی دیدم پیشش اومدن با احترام و توجه کامل با ادم برخورد میکنه سه شنبها صب خیلی خلوت میشه بقیه روزا جای سوزن انداختن نیست 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

من پیش بشیری رفتم خیلی کارش درسته واقعا دختر مجرد هم خیلی دیدم پیشش اومدن با احترام و توجه کامل با ا ...

سلام عزیزم شماره تماس از مطب دکتر بشیری نداری؟هرموقع برم نوبت میده؟

سلام عزیزم شماره تماس از مطب دکتر بشیری نداری؟هرموقع برم نوبت میده؟

سه شنبها صب ساعت ۹ بری تغریبا خلوته کوچه صالحی زیر زمین کنار داروخونه 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36