2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر عزیزم‌این نماز هم شنیدم معجزه میکنه

من مشکل مالی زیاد دارم قرض بدهکارم خیلی خودمو گرفتارکردم من شنیدم صلوات خاصه حضرت زهرا رو ۵۳۰ بار یکدفعه بخونی حاجت میده نمیدونم😭😭😭

برای اون حاجت خاص فقط یک بار ولی قشنگ باید دل بدی و از ته دل راضی باشی به رضای خدا و کنده بشی از اصرار به نتیجه خاص قشنگ خدا رو وکیل خودت قرار بدی و تمام دیگه حتی ناراحت هم نباشی یا فکرت رو مشغول نگه نداری که چی میشه کاملا رها این رهایی بعد از استیصال میاد یعنی قبلا هر کاری که میشد بکنی رو کردی و دیگه هیچ گزینه دیگه ای نداری و دیگه تلاشی نمیتونی بکنی اینجا اون استیصال میاد بعد که نماز استغاثه حضرت زهرا رو می‌خونی دیگه رهای رها بشی از هر نتیجه ای و بعدش شاهد معجزه باشی 

من سه بار توی بحران های جدی زندگیم خوندم هر سه بار خدا رو شکر معجزه طور حل شد مسیر کاملا بسته ، باز شد برام. الحمدلله رب العالمین

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
برای اون حاجت خاص فقط یک بار ولی قشنگ باید دل بدی و از ته دل راضی باشی به رضای خدا و کنده بشی از اصر ...

خیلی ممنون که وقت گذاشتید و توضیح دادید انشاالله همیشه سلامت وحاجتروا باشی گلم