2777
2789
عنوان

میخام برم اون دنیا

551 بازدید | 54 پست

29سال دارم 

تموم روز هام با حسرت و گریه گذشت 

از خودم تمام اطرافیان شوهرم همه چی متنفرم میخام بی سرو صدا یه ماه دیگه خودکشی کنم اینبار قصدیم جدیه می‌نویسم بماند به یادگاری بلکه فاتحه ای قسمتم شود میگم یک ماه میخام با عزیزام با پسرم  خدافظی کنم و بابام خوب بشه بعد چون مریضه دوستان نگید سرکارمون گذاشتی و ... هرکی این تاپیکو دید فقط یه فاتحه یا صلوات نثار روحم بکنه ممنونم از همه

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بماند به یادگاری از قشنگ ترین و سخت ترین تصمیم زندگیم

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

منم خستم خوندمو درکت کردم تااینکه رسیدم به پسرت 

اون بهت نیاز داره بخاطر اون قوی بمون هرپقت قصدکردی به چشمای پسرت نگاه کن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
فاتحه وصلوات به کارت نمیاد مستقیم میری جهنم

می‌دونم و مهم نیست دیگه خدا میخاست به این دنیا نمی‌آورد یا بدبختم نمیکرد

پدرت دقیقا بعد خوب شدن تورو از دست بده چه حالی میشه؟ بچت چی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist