2777
2789

سلام دوستان کمد دیواریم کپک زده دیوارش به کوچه راه داره نمناک شده و بو میده و همینطور کپک های سفید قهوه ای زده لباسام همشون کپک دیوار رو گرفتن😭چیکار کنم بنظرتون؟ 

اگه با یه پارچه و ابو وایتکس کمد رو تمیز کنم درست میشه؟ در کمد رو هم باز بذارم؟ خواهشا کمکم کنیننن

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

من اول با یه پارچه خشک تمیزش کردم 

بعد یه موکت زبر و با میخ چسبوندم

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درو باز بزار کارتن بچسبون به دیوارش پارچه نخی هم میتونی بزنی منم کمد رختخوابام این مشکلو داره

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
الان درست شده؟ دیگه کپک نزد؟ 

نه فعلا که نزده ۴ ساله اینکار و کردم 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

نمیدونم والا ولی کپک دیوار خونه بده دیواراخونه رو نابود میکنه 

آره خیلی خیلی بده خیلی ناراحتم موندم چیکار کنم😭خونمونم یجوریه ک خیلی نم داره خیلی رطوبت داره 

منم دوتا از لباسام رو یکم نمناک بود تو کمد گذاشتم بخاطر همون اینطوری شده بنظرم😭

درو باز بزار کارتن بچسبون به دیوارش پارچه نخی هم میتونی بزنی منم کمد رختخوابام این مشکلو داره

آهان ممنونم الان اول تمیزش کنم با وایتکس بعد پارچه رو بزنم؟ 

اول باید علت رو پیدا کنی. اگه نشتی باشه باید برطرف بشه وگرنه باز همینجوری میشه. اگه نشتی لوله نیست پس باید از بیرون ایزوگام انجام بدین

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟