2777
2789
عنوان

اینم کادوی روز زن من 🖤🥀بچم رفت

4292 بازدید | 98 پست

انقدر حالم بده منی که همش حوصلم سر می‌رفت تو سایت بودم الان حتی نمیتونم گوشی دستم بگیرم ولی بعضی از دوستام تو سایت نگرانم شدن چون قرار بود بهشون خبر بدم این تاپیکو زدم ما تصادف کردیم چهارشنبه شب با ماشین شوهرم من از اون موقع دل دردم شروع شد اهمیت ندادم گفتم عادیه تصادف کردید ساعت ۲ نیم اینا بیشتر شد گرفتم خوابیدم چون خانوادم خواب بودن ساعت ۵ نیم صبح بیدار شدم برم دستشویی دیدم خونریزی دارم😭💔من قلبم اتیش گرفت اون لحظه جیغ زدم مامانم اینا بیدار شدن من عقدم ،زنگ زدن شوهرم رفتیم بیمارستان دکتر معاینه‌ کرد گفت بچت سقط شده🙂😭💔 

یعنی این حق منه که آزارم به یه مورچه نمی‌رسه بچه من چه گناهی داشت 🖤🥀 

خودم چی خودم مگه چه کار غلطی تو زندگیم کردم که نباید روی خوشبختیو ببینم 

انگار قسمت نیست خانمای گل لطفا برای خوب شدن حالمون دعا کنین بشدت محتاج دعاهاتونم با شوهرم هم یه دعوای بد کردم چون سرش تو گوشی بود تصادف کردیم 🥀بچه ی من قرار بود یه عالمه روز های خوب باهم داشته باشیم ولی نتونستم ازت مراقبت کنم اگه واسه رفتنت من مقصرم خواهش میکنم منو ببخش نمیدونم در آینده ممکنه چند تا خواهر برادر داشته باشی ولی برای من تو همیشه عزیز ترین بچم میمونی تازه میخواستم بهت خوش امد بگم که مجبورشدم خداحافظی کنم ازت درسته که نتونستم ببینمت ولی اینو بدون خیلی دوست دارم تو رو میسپارم به خدا🖤

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

دوستان حال روحیم اصلا خوب نیست من قبل ازدواجم افسردگی داشتم خوب شدم یکم باز الان دارم مثل قبل میشم شرمنده سعی میکنم جواب کامنت هاتون رو بدم 🥀:)این تاپیکم زدم از نگرانی در بیارمتون.

چقد ناراحت شدم 🥺

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دیشب گفتم بهمون خبر بدی🥺🥺🥺🥺

چقد دعا کردم نی نی چیزیش نشه.

خیلی ناراحت شدم.خدا بهت صبر بده عزیزکم.🥺🫂

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

دوستان حال روحیم اصلا خوب نیست من قبل ازدواجم افسردگی داشتم خوب شدم یکم باز الان دارم مثل قبل میشم ش ...

عزیزکم بازم مامان میشی.یه نی نی خوشگل میاری و همه چیز بهتر میشه.

میدونم سخته ولی سعی کن به خودت کمک کنی.🫂

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

عزیزم تو عقد باردار شده بودی

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

شما همون هستی که مغازه داشتی خوب وقتی نی نی داری باید مراقب باشی 

بله 

تو تصادف چجوری مواظب باشم ؟

دوستان حال روحیم اصلا خوب نیست من قبل ازدواجم افسردگی داشتم خوب شدم یکم باز الان دارم مثل قبل میشم ش ...

نا امید نشو عزیزم ،بخاطر شوهرت و عشقت هم که شده سرپا شو ،امیدت رو از دست نده

چند وقتت بود عزیزم ؟؟؟ من تو عقد باردار شدم ولی سقط شد اولش ناراحت بودم خیلی ولی گفتم مشیت خدا بوده ک تو این دنیا نباشه ولی همیشه بیادشم میگم میموند چ شکلی میشد اصلا پسر بود یا دختر . ولی الان خدا دوتا بچه داده بهم .

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .