2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد

1552 بازدید | 19 پست

سلام دوستان کسی هست ک در دوران عقد در خواست طلاق داده باشه و مجبور نشده کل مهریه اس ببخشه !لطفا اگر دیدن و تجربه مشابه داشتین حتما جواب بدید . من دوسال عقد م از ماه های اول حرف طلاق زد  و رفت  چون دید اگر خودش باید طلاق بده حق وحقوق من بده ول کرد رفت و گفت خودت برو طلاق بگیر . خستم نمیخام بی جواب بزارم کارش .ادم‌پول دوستی  بشدت شاید بشه حداقل از طریق مهریه دلم خنک بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دخترم این ها رو میدونم ولی سوال اصلی نبخشیدن همون نصف  مهریه اس !

مهرت رو اجرا بزار 

بالاخره قسط بندی میکنن..ولی قبلش ی درصدی رو یجا میدن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
برو عریضه بنویس شکایت کن بگو تفقه نمیده و ازش بیخبرم.پدرشو درمیارن

متاسفانه  پول واریز میکنه حالا یا ۷۰۰ یا ۸۰۰ اونم تحت عنوان نفقه . شماره حسابم بخاطر  وام ازوداج داشت ولی خودش حتی یک تماسم‌نگرفت تو این یک وسال نیم بیشتر

گذاشتم عزیزم . الان سوال این من اگر درخواست طلاق بدم‌مجبورم ببخششم همشو!؟

خیر ...ربطی ب طلاق نداره 

شما مهریت میگیری درخواست طلاق هم میدی

یعنی خودش راضیه بیاد توافقی جدا بشین؟ برو با یه وکیل مشورت کن من خودم بخشیدم که زودتر تموم بشه کسی ...

اره اون از خداش از همون ماه اول وام ازدواج گرفت رفت ،ولی میخات مهرم ببخشم بعد طلاق 

خیر ...ربطی ب طلاق نداره  شما مهریت میگیری درخواست طلاق هم میدی

میشه بیشتر راهنمایی کنید که با چه دلیلی میشه طلاق گرفت مثلا یعنی تو درخواستم بنویسم طلاق به چه دلیل 

اخه میگین طلاق از طرف زوجه اگر باشه  باید مهریه رو ببخش در اخر ،

ن بابا چرته ..ربطی نداره

من استوری های ی خانم وکیل همیشه دنبال میکنم

اتفلقن ی بار ازش سوال کردن همچین چیزی رو 

گفت مهریه ربطی جدایی طلاق نداره ..زن هر موقع بخواد میگیره و طلاقم بحثش جداس

میشه بیشتر راهنمایی کنید که با چه دلیلی میشه طلاق گرفت مثلا یعنی تو درخواستم بنویسم طلاق به چه دلیل& ...

با ی وکیل مشورت کنین بهتون راهنمایی میکنه چیکار کنین