2777
2789
عنوان

خیلی دوسش دارم ❤

246 بازدید | 13 پست

باهم اختلاف سنی زیادی داریم استاددانشگاه وتحصیلکرده پا به هیچکس نمیده محجوب وخوش اخلاق همه چی تموم خاطرخواه هم زیادداره عقایدش بامن یکیه  چیکارکنم من؟

جانان دربند توام😍

منم دوست دارم عزیزم  

اپا نمیدم اون اونقدر پا دادم پام قطع شده

(شوخی)

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوجه رو آخر پاییز میشمارن خخخ

اول زمستون شمارش میدن اگر گرمه خوبه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
من۲۳اون۴۵نه نمیدونه بیشعور

ول کن تو ظاهراً حس میکنی عقایدتون یکیه من با بابام ۲۴ سال تفاوت سنی داریم تو با اون آقا ۲۲ جای پدرته 

هر چقدر هم عقایدتون به هم نزدیک باشه بازم خواسته و نظرات و افکار تو تو کت اون نمیره و بلعکس

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman