banafshi مدیر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5756 عنوان سلام بچه ها میشه اولین جوابی که به ذهنتون میرسه بگین | مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 67 پست بنظرتون بچه توراهی من پسره یا دختر ؟؟؟؟ خیلی مشتاقم ولی تا چهارماه باید صبر کنم ومن تا اونموقع طاقت ندارم 😢 خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹 1402/10/14 | 12:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درگوشی_عاشقانه000 عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 18537 آب انار دوست دلم سردی میخواد چیزهای سرد من فکرمیکنم پسره واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
bbbbahare عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 3966 من مثل شما ک بودم نخ و سوزن میگرفتم پسر میشد ابجیم گرف دختر شد ولی بچم پسر شدپدر شوهرت بچه ی اولش چیه .من توفامیل نگامیکنم بیشتریا همینجوری شدن بچه ی اول پدرشوهرشون هرچی هس اوناهم همون میشع
banafshi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5756 انشاءالله صالح و سالم میشه و باعث افتخارتون دعا کنین همه خانوما مادر بودن رو تجربه کنن عزیزدل ... اره اینکه حتما برام فرقی نمیکنه ولی لباس که میبینم یه چیزهایی خوشگلین این سیسمونی ها نمیخوامم زیاده روی کنم زیاد بخرم ولی خیلی دوست دارم خرید کنم خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
banafshi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5756 پسره ❤ خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
banafshi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5756 من مثل شما ک بودم نخ و سوزن میگرفتم پسر میشد ابجیم گرف دختر شد ولی بچم پسر شد پدر شوهرت بچه ی اولش ... چطوری خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
banafshi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5756 تاریخ تولد خودتدیادهمسرت رو بگو من بگم ۸/۸/۱۳۷۵ خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
رادو عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 3667 من مثل شما ک بودم نخ و سوزن میگرفتم پسر میشد ابجیم گرف دختر شد ولی بچم پسر شد پدر شوهرت بچه ی اولش ... نه بچه اول مادرم دختره هر سه تا عروسه مون بچه اول شون پسره
ssaarraaii عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 2031 اره اینکه حتما برام فرقی نمیکنه ولی لباس که میبینم یه چیزهایی خوشگلین این سیسمونی ها نمیخوامم ... اسپرت بخر لباسارو کم بخر فعلا تا جنسیت مشخص بشه خریدی هم رنگ نود بخر
bbbbahare عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 3966 چطوری توی گوگل بزن فا ل نخ و سوزن ابن سینا باتوضیحات میارهولی بدون واس سرگرم کردن خودمونه حتمنی نیس
banafshi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5756 توی گوگل بزن فا ل نخ و سوزن ابن سینا باتوضیحات میاره ولی بدون واس سرگرم کردن خودمونه حتمنی نیس همون منتظر بمونم برای سونو بعد میام بهتون میگم خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
bbbbahare عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 3966 نه بچه اول مادرم دختره هر سه تا عروسه مون بچه اول شون پسره ععع پس از فامیل من بیشتریا اینجوری هستن
bbbbahare عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 3966 همون منتظر بمونم برای سونو بعد میام بهتون میگم بله عزیز سونو مطمئن تر هس هنو ب یه سونو هم اطمینان نکنی گاهی اشتباع میگن
banafshi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5756 هیچی داخل ذهنم نیست . ولی دو قلو بودن اومد داخل ذهنم واییی اگه دو قلو باشن مشخص شد میام بهتون میگم خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
banafshi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5756 بله عزیز سونو مطمئن تر هس هنو ب یه سونو هم اطمینان نکنی گاهی اشتباع میگن این تخت ها رو ادم میبینه اصلا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم که نخرم 😂😂😂 خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
تدلیس عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6482 واییی اگه دو قلو باشن مشخص شد میام بهتون میگم دوست داری ؟ اگر اره پس ان شا الله هست 😍 اره حتما خبر بده بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔