2777
2789
عنوان

سلام بچه ها میشه اولین جوابی که به ذهنتون میرسه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 67 پست
آب انار دوست دلم سردی میخواد چیزهای سرد 

من فکرمیکنم پسره

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من مثل شما ک بودم نخ و سوزن میگرفتم پسر میشد ابجیم گرف دختر شد ولی بچم پسر شد

پدر شوهرت بچه ی اولش چیه .من توفامیل نگامیکنم بیشتریا همینجوری شدن بچه ی اول پدرشوهرشون هرچی هس اوناهم همون میشع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله صالح و سالم میشه و باعث افتخارتون  دعا کنین همه خانوما مادر بودن رو تجربه کنن عزیزدل ...

اره اینکه حتما برام فرقی نمیکنه ولی لباس که میبینم یه چیزهایی خوشگلین  این سیسمونی ها نمیخوامم زیاده روی کنم زیاد بخرم ولی خیلی دوست دارم خرید کنم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
من مثل شما ک بودم نخ و سوزن میگرفتم پسر میشد ابجیم گرف دختر شد ولی بچم پسر شد پدر شوهرت بچه ی اولش ...

چطوری 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
تاریخ تولد خودتدیادهمسرت رو بگو من بگم

۸/۸/۱۳۷۵

توی گوگل بزن فا ل نخ و سوزن ابن سینا باتوضیحات میاره ولی بدون واس سرگرم کردن خودمونه حتمنی نیس

همون منتظر بمونم برای سونو بعد میام بهتون میگم 

هیچی داخل ذهنم نیست . ولی دو قلو بودن اومد داخل ذهنم 

واییی اگه دو قلو باشن مشخص شد میام بهتون میگم

بله عزیز سونو مطمئن تر هس هنو ب یه سونو هم اطمینان نکنی گاهی اشتباع میگن

این تخت ها رو ادم میبینه اصلا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم که نخرم 😂😂😂

واییی اگه دو قلو باشن مشخص شد میام بهتون میگم

دوست داری ؟ اگر اره پس ان شا الله هست 😍 

اره حتما خبر بده 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔