2777
2789
تا حدود یک ساله پیش پریودهای من همیشه منظم سر بیست و هشت روز بود اما از زمستون سال قبل فاصله بین پریودهام سی یا سی و یک روزه شده,ایا این مساله طبیعیه یا مشکلی هست؟ دکتر زنان هم که رفتم فقط پاپ اسمیر گرفت که نتیجه اش خوب بود
مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا طبیعیه، استرس و تغییر آب و هوا باعث این مسئله میشه؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
ممنون از همه..چون هنوز تا یک سال دیگه قصد بچه دار شدن ندارم استرس پیدا کرده بودم که نکنه این نشونه خوبی نباشه و بعدا برای بارداری مشکل پیش بیاد
مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕