2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب کلی غر زد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 29 پست
چند ساله ازدپاج کردی؟ حالا شام چی بود؟🤭گشنمه

شام زرشک پلو با مرغ بوده 

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار شوهرتو باجناقش چیه دوماد اوله شوهرت؟

شوهرم دوماد اوله 

وضعشم بهتر از باجناقشه 

ولی چون باجناقش خیلی خوشمزه بازی در میاره این بدش میاد شوهرم سرسنگینه با یه من عسل نمیشه بخوریش تو جمع خونوادگی من

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
واسه شوهرت منتظر میمون. اک دیر میومد؟

اره مامانم منتظر همه میمونه

شوهرم میگفت خودت برو به مامانت بگو که کارش اشتباهه  ولی اخه مامانم کنتظر اونم میمونه

حضور در هر مکانی ضوابط و قواعد خودش رو داره. فرقی نمیکنه کدوم مهمون دیر بیاد. معطل نگه داشتن بقیه از سمت هر کسی که باشه بی احترامی به اونها ست

اگه مثلا برعکسشو بگیم 

مادرشوهر شام بگه و ماهم که تا ۹ ته تهشه شام میخوریم همیشه ..بعد به خاطر جاری بخواد تا ۱۱ و نیم وایسته 

به نظرم آره منم بودم غرغر میکردم 

کلا مادرت به خاطر هیچ کدوم از دومادا نباید وایسته تا اون موقع شب چند نفرم گشنه نگه داره مگه بقیه آدم نیستن؟

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
اگه مثلا برعکسشو بگیم  مادرشوهر شام بگه و ماهم که تا ۹ ته تهشه شام میخوریم همیشه ..بعد به خاطر ...

درسته ولی چی بگم مامانم کار خودشو قبول داره این دوماد روهم خیلی دوست داره

درسته ولی چی بگم مامانم کار خودشو قبول داره این دوماد روهم خیلی دوست داره

شوهرت درست میگه باید خودت به مامانت بگی مادر من درست نیست این همه آدمو گشنه نگه داری واسه شوهر خودمم همین کارو بکن غذا براشون نگه دار ولی بقیه رو منتظر نزار زشته 

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
شوهرت درست میگه باید خودت به مامانت بگی مادر من درست نیست این همه آدمو گشنه نگه داری واسه شوهر خودمم ...

آره واقعا هم زشته

اصلا سیر و گشنگیمون بهم خورد تا اقا برسه

شما با چند تا مسأله روبرو هستی

شوهر خواهرت دیر کرده. اگر یکبار باشه و تکرار نشه قابل اغماض هست.

غرغر همسر، اگر ناراحت هست خودش حرفش رو به مامانت بزنه و شما رو وسط نندازه

دیر شام دادن مامان، که اگر خودت ناراحت شدی میتونی به مامانت بگی ناراحت شدی اما قرار نیست والدین رو امر و نهی کنی

حسادت همسر، خودش مسأله ش رو حل کنه و شما رو وسط نندازه 

توی این شرایط خوبه در مورد حس همسرت باهاش حرف بزنی 

که حس نادیده گرفتنش کم بشه

آره واقعا هم زشته اصلا سیر و گشنگیمون بهم خورد تا اقا برسه

آره خودت قشنگ دوستانه به مامانت بگو 

شما با چند تا مسأله روبرو هستی شوهر خواهرت دیر کرده. اگر یکبار باشه و تکرار نشه قابل اغماض هست. ...

آره شوهر من خوشش نمیاد از این باجناقه مامانم هم که تحویلش میگیره بیشتر کفری میشه و به مامانم هیچی نمیگه به من غر میزنه و این غر زدن و سرکوفتش تا ابد ادامه داره