2777
2789
عنوان

غذای زمان سربازی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 63 پست
والا 😂

حس میکنم تموم تصوراتم اشتباه از اب درمیاد 

بنظرم توطئه درکار است  

#ما_خدمت_نمیریم

ولی از حق نگذریم پسرا گناه دارن خدمت خیلی سخته .اینکه فیلم سربازا رو میبینم گریه میکنن واقعا دلم میسوزه براشون.

حس میکنم تموم تصوراتم اشتباه از اب درمیاد  بنظرم توطئه درکار است     #ما_خدمت_نمیری ...

میدونی گناه ندارن میرن یکم نظم یاد میگیرن میان مگه چیکارشون میکنن که گناه دارن البته خب بعضیاشون سختی میکشن مثلا اونایی که مرز هستن خیلی سخته ولی عیب نداره درد آدمو قوی میکنه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی گناه ندارن میرن یکم نظم یاد میگیرن میان مگه چیکارشون میکنن که گناه دارن البته خب بعضیاشون سخت ...

اره حرفت درسته که نظم یاد میگیرن ولی اینکه2سال از خونه و خانواده دورن و اونایی که درجه نظامی دارن اینارو اذیت میکنن یکم ناجوره

داداشام مرز خدمت کردن یعنی فقط میگفتن کاشکی زودتر تمام بشه خدمت

اره حرفت درسته که نظم یاد میگیرن ولی اینکه2سال از خونه و خانواده دورن و اونایی که درجه نظامی دارن ای ...

آخه بعضیا گناه دارن بقیشون میرن آدم میشن اگه سربازی نبود خیلی وضع گند تر میشد 🤦🏻‍♀️

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اره موافقم. من قصد توهین ندارم ولی بعضیا گربه صفتن باید۴سال خدمت کنن    

عزیزم درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

قبول نیییست تصور من سیب زمینی آبپز له شده بود 🤣

اونم با پا له کرده باشن😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

پسرعموی من الان مرزه کیف میکنه  هر سری میاد مرخصی کلی تعریف میکنه میگه کاش زودتر رفته بودم😂

نگاه پسرا کلا پلشتن حاضرم شرط ببندم ما دخترا اگه بریم عمرا نمیتونیم بخوریم😁🤧

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نگاه پسرا کلا پلشتن حاضرم شرط ببندم ما دخترا اگه بریم عمرا نمیتونیم بخوریم😁🤧

نه من اصلا ازین نیستم هی میگن چندشم میشه اینا 

راهیان نور رفتم خیلیا غذای اونجا رو نمیخوردن ولی من مشکلی نداشتم😂😂

نلایک
نه من اصلا ازین نیستم هی میگن چندشم میشه اینا  راهیان نور رفتم خیلیا غذای اونجا رو نمیخوردن ول ...

منم یه بار رفتم دهنم سرویس شد سرویس به تمام معنا🤧

تااااازهههه اشپزیم نمیکنیم🤣غذا میارن برامون چی از این بهتررر

ما ظرف خودمون رو خودمون میشستیم و تختمونو خودمون مرتب میکردیم، فکر نکنم‌ شما دخترا بلد باشید

ما ظرف خودمون رو خودمون میشستیم و تختمونو خودمون مرتب میکردیم، فکر نکنم‌ شما دخترا بلد باشید

😌😂به اطلاعت برسونم تو خونه هم من اینکارا رو انجام میدم در کنارش اشپزی و خونه تمیز کردن هست که فک کنم شما بلد نباشی

نلایک