2777
2789
عنوان

ختم گروهی دعای توسل

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 179 پست

@کاربر۵۰  ایشونم تگ کنین🌹

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@هانننن     @reyyhaan     @اپادیپا     @ashk22    

ممنون دوست عزیز ان شاءالله به خوشی حاجت روا بشی 🤲

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
همه رو تگ کردی گلم؟

۴ نفر تگ نشدن .تونستین تگ کنین🌹 .من میرم شام درست کنم🤣😉

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

💚یا اَبَا الْحَسَنِ یا عَلِىَّ بْنَ مُوسى اَیُّهَا الرِّضا یَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ یا حُجَّةَ اللّه ...

ممنون که یادم کردید خواندم انشالله همگی حاجتمون را بگیریم

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
عزیزم میشه برام توضیح بدی چجوری کاربرارو تگ کنم؟چن نفری موندن

سلام عزیزم 

ببین همین قسمت نوشتن این علامت @ رو اول میزنی بعد بالافاصله اسم کاربری طرف رو می‌نویسی ببین باید حواست باشه اصلا فاصله ندی کلا هیچ نباید فاصله بیفته 

اگه کسی بلده این عزیزان رو تگ کنه

مهتابانم

zaramas

عسل-او

مائده ۶۵۲۵۲۲۱

مینو جون

کاربر ۵۰

manoaghashahin

زیر سایه-مولا علی

fatemeham۰۸

فرشتهm۷۱

نجلا۱۲۳

مثل-یه-پروانه

عاشق-s

mina۶۵ a

bibijoon

momi-artin

مانداناmandana

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا

@زیرسایه_مولاعلی  

@fatemeham08