2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

ممکنه این حس از جای دیگه هم شروع شده باشه 

باید از روانشناس کمک بگیرید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دنبال چاره باش

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

نشاط درونیتو پیدا کن وقتی تو شاداب باشی کم کم زندگی هم سر جاش میاد ، چون کسی که حال خودشو خوب می‌کنه قطعا میتونه حال بقیه رو خوب کنه و مردی که زنش حالشو خوب میکنه بنده ی زنش میشه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
نه  ممکنه این حس از جای دیگه هم شروع شده باشه  باید از روانشناس کمک بگیرید

اخه من تو مجردی خیلی حال و زندگی خوشی داشتم,آرامش کامل داشتم

از وقتی ازدواج کردم فقط تنش دارم و حتی این مسئله آرامش خانوادمم گرفته اونا هم همش غصه میخورن

اخه من تو مجردی خیلی حال و زندگی خوشی داشتم,آرامش کامل داشتم از وقتی ازدواج کردم فقط تنش دارم و ...

اگر فقط همین مشکل رو دارید،می‌ارزه که برای درست شدنش تلاش کنی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سعی کردم زندگی درست کنم نشد... شاید من آدم کم تحمل و کارنابلدی هستم😔 اما دیگه زورم بیشتر از این نمی ...

چطوری سعی کردی 

کتاب خوندی

ازافراد باتجربه کمک گرفتی!؟ 

کدوم شهری بهت یه سری کلاسای رایگان معرفی کنم میری؟ 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
چطوری سعی کردی  کتاب خوندی ازافراد باتجربه کمک گرفتی!؟  کدوم شهری بهت یه سری کلاسای رای ...

مشاوره رفتم

کتاب خوندم

عضو هزار تا کانال همسرداری شدم

کوتاه اومدم

فرصت دادم

صحبت کردم و .... اما نشد... تو این زندگی دارم آب میشم

من تهرانم

مشاوره رفتم کتاب خوندم عضو هزار تا کانال همسرداری شدم کوتاه اومدم فرصت دادم صحبت کردم و .... ام ...

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی