2777
2789

من یبار واسه یه مشکلی به امام علی متوسل شدمو ختم نادعلی میخوندم یشب خواب دیدم امام علی رو که بهم گفت دست من از مشکل تو کوتاه برو بالای این کوه و از پسرم حسین بخواه ختم زیارت عاشورا برداشتم مشکلم حل شد

من یبار واسه یه مشکلی به امام علی متوسل شدمو ختم نادعلی میخوندم یشب خواب دیدم امام علی رو که بهم گفت ...

خداروشکر داداش منم یه حاجتی داره یکسال بود به کل چهارده معصوم توسل کرده بود هیچ نشانه ای ندیده بود فاطمیه امسال دوباره توسل کرد همون شب تو خواب دید یه کاغذ بهش دادن گفت حاجت هات و معامله هات تو اینجا نوشته شده و اینو خانم زهرا فرستادن امضاش کن میگه دیدم تو کاغذ یه فرد دیگه هم مثل من حاجتشو نوشته امضا کرده میگه من نتونستم امضا کنم از خواب بیدار شدم رفتم بیرون میگه اتفاقی دیدم خانه حضرت زهرا رو درست کردن تا مردم بیان ببینند اون زمان چی شده میگه منم رفتم تو اتفاقی دیدم یه دفتر بزرگی گذاشتن مردم میان حاجت خودشونو مینویسن بعد امضا میکنن میگه منم حاجتمو نوشتم یه معامله هم باخانم کردم اونو هم نوشتم امضاش کردم .حالا میگه نمی‌دونم حاجت روا میشم یا نه نظر شما چیه عزیزم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر داداش منم یه حاجتی داره یکسال بود به کل چهارده معصوم توسل کرده بود هیچ نشانه ای ندیده بود ف ...

والا نمیدونم ولی یه خواب دیگم دیدم که شاید جواب این سوالت باشه

یمدت همش توسل میکردم به امامای مختلف بعد تو خواب دیدم رفتم جایی اتاقای تو در تو بود هر جا با پروندم میرفتم مثل اینکه یه نماینده از هر کسی که توسل کردم باشه بعد همه اونا که تو اتاقا بودن بی توجه میخواستن فقط پروندرو بگیرن بذارن رو پرونده های دیگه اخرش که از گشتن خسته شدم به یکیشون با عصبانیت گفتم چرا به حرفم گوش نمیدید گفتش که میدونی که توسل ینی چی ما فقط خواستتونو جابجا میکنم اصلش با خداس که قبول کنه یا به صلاحتون باشه برو رابطتو با خودش درست کن ما فقط واسطه یم

والا نمیدونم ولی یه خواب دیگم دیدم که شاید جواب این سوالت باشه یمدت همش توسل میکردم به امامای مختلف ...

میدونی داداشم میگه اگه حاجت به صلاحم نیست چرا میآید نشونه میدید الکی ادمو تو دوراهی میشه نمیشه قرار میدید یا اصلا نشونه ندید یا رک بگید میشه نمیشه 

میدونی داداشم میگه اگه حاجت به صلاحم نیست چرا میآید نشونه میدید الکی ادمو تو دوراهی میشه نمیشه قرار ...

بهش بگو چشم امر دیگه مگه طلب کاری خو میتونی توسل نکنی کلا نمیدونم چیه حاجتش ولی همه اینا چیزایی هستن که ما برا امیدواری خودمون بهشون چنگ میندازیم وگرنه اصل مطلب سعی تلاش خودمون واسه رسیدن به هدفه

بهش بگو چشم امر دیگه مگه طلب کاری خو میتونی توسل نکنی کلا نمیدونم چیه حاجتش ولی همه اینا چیزایی هستن ...

نه بحث طلب کاری نیست چرا زود عصبی میشی عزیزم ؟ چندین بار تا حالا تو حاجت های دیگه بهش نشونه های قوی تراز این نشون دادن اونم از طرف امام زمان اما نشده میگه امید الکی چرا میدید بعدش هم نا امید میکنید بنظرم از هرمی بپرسی امید الکی دادن کار خوبی نیست انگار پسری دختری رو با امید ازدواج و وعده های می‌گیرمت می‌کشه دنبال خودش بعد ولش میکنه

نه بحث طلب کاری نیست چرا زود عصبی میشی عزیزم ؟ چندین بار تا حالا تو حاجت های دیگه بهش نشونه های قوی ...

نه عزیزم عصبی نشدم که اینجوری گفتم که بهش بگی تا دست از خرافات برداره برادرتم احتمالا از بس تو فکر این موضوعا بوده همش خوابشونو میبینه بهش بگو بجاش تلاش کن شد شد نشدم حتما حکمتی داره

نه عزیزم عصبی نشدم که اینجوری گفتم که بهش بگی تا دست از خرافات برداره برادرتم احتمالا از بس تو فکر ا ...

میگم به خواب اعتماد نکن میگه یکساله درگیرم فکر میکنم توسل میکنم چیزی ندیدم اگر از رو فکر کردن بود که همون یکسال پیش باید می‌دیدم بعدش میگه وقتی خوابی از طرف اونا باشه خواب صادقه هست .داداشم اگه کاری از دست خودش بیاد به هیچکس نمیسپاره این حاجتش دست خودش نیست

نه عزیزم عصبی نشدم که اینجوری گفتم که بهش بگی تا دست از خرافات برداره برادرتم احتمالا از بس تو فکر ا ...

عزیزم تو خودت با دیدن خوابی از طرف امام علی حاجت روا شدی بنظرت خرافاته ؟

عزیزم تو خودت با دیدن خوابی از طرف امام علی حاجت روا شدی بنظرت خرافاته ؟

من نگفتم خرافاته ولی من برا حاجتم تلاش میکردم همزمانن هم خواب دیدمو توسل کردم گره از کارم باز شد ولی اینجور که شما تاپیک زدی معلومه برادرت همه ذهنش درگیر همین خوابو حاجته اگه خدایی نکرده بهش نرسه بعد اعتقادشو از دست میده