2777
2789
عنوان

توروخدا حرف پدرمادراتونو گوش کنین پدرم مخالف ازدواجم بود اما من ....

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا  شوهر من می‌گفت خونه ماشین همه چی داره  پدرم می‌گفت دروغ میگه من میگفتم نه  پ ...

افسوس که دیره ایکاش برمیگشتم چندسال عقب اونوقت دیگه اصلا دلم بحال شوهر دروغگوم نمیسوخت میگفت خودمو میکشم اگه به هم نرسیم ...ولی الان این منم که دارم ذره ذره تواین زندگی میمیرم

واقعا وقتی باهاش  دوست بودی متوجه ایتا نشدی؟

من باهاش دوس نبودم من اصلا دختری نبودم که اهل دوس پسر گرفتن و این چیزا باشه...ما فقط چند ماه با هم اشنا شدیم و بعد ازدواج کردیم

دقیقا حاله منه، منم یکیو میخوام نه کاره درست و حسابی داره نه پول نه خانواده اما قیافش خیلی خوبه از لحاظ ظاهری بهم میایم یکمی هم گند اخلاقه اما میدونم خیلی دوسم داره ولی بابام میگه به درد نمیخوره مخالف سرسخته موندم چیکار کنم کسیم به غیر از اون به دلم نمیشینه😔😭😭

دقیقا حاله منه، منم یکیو میخوام نه کاره درست و حسابی داره نه پول نه خانواده اما قیافش خیلی خوبه از ل ...

اشتباه محضه....اگه زنش بشی تهش بخدا طلاقه...شوهرمنم خوشقیافه اس خیلی به دل میشینه جذابه خیلیم دوسم داره بهم محبت میکنه شب و روز قربون صدقم میره ...اما چه فایده😔😔😔بهم خیانت میکنه اونم باهرزه هایی که هزارتا دردمرض و بیماری دارن هر دیقه با یکی میخوابن‌..ازاون ور شیشه میکشه ازاون ور همیشه هشتش گرو نهشه بخور ونمیر پول درمیاره همیشه باید حرص بخورم کرایه خونه دیر نشه پول قسطامون دیر نشه...اصلا اینکارو نکن قیدشو بزن قیافه خالی به درد نمیخوره یه قرون نمی ارزه وقتی تو زندگی عذابت بده ازش حتی متنفر میشی دیگه قیافشم به چشمت نمیاد

اشتباه محضه....اگه زنش بشی تهش بخدا طلاقه...شوهرمنم خوشقیافه اس خیلی به دل میشینه جذابه خیلیم دوسم د ...

به خدا نمیدونم چیکار کنم دست خودم نیست خیلی دوسش دارم همش میگم خدایا مهرشو از دلم بنداز ولی نمیدونم خدا بدتر برام عزیزترش میکنه احساس میکنم متعلق به اونم خواستم با یکی اوکی شم پسره خوبی بود ولی نتونستم همش تو ذهنم بود موندم تو دوراهی 

به خدا نمیدونم چیکار کنم دست خودم نیست خیلی دوسش دارم همش میگم خدایا مهرشو از دلم بنداز ولی نمیدونم ...

چی بگم دستی دستی خودتو میخوای بدبخت کنی ...ولی بازم میگم پشیمون میشی عزیزم چون این مرد زندگی نیس حتی خودشم نمیتونه اداره کنه چه برسه به زن وبچه...خودتم که داری میگی خانواده اشم‌ تازه خوب نیستن حداقل پشتتون باشن تو زندگی....

نمیدونم چی میشه آیندمون خدا بخیر کنه

هییییی کاش من میتونستم برگردم عقب و دیگه با این شوهر به دردنخورم ازدواج نمیکردم خیلی حماقت کردم منم هرکاری کردم نتونستم ازش دل بکنم اما الان ازچشمم افتاده مخصوصا خیانتاش منو خیلی سرد کرد ازش

هییییی کاش من میتونستم برگردم عقب و دیگه با این شوهر به دردنخورم ازدواج نمیکردم خیلی حماقت کردم منم ...

آره لعنتی خیانت خیلی بده شوهر شما هم تا شمارو از دست نده نمیفهمه و قدرتونو نمیدونه چون فکر میکنه همیشه هستین  من درکتون میکنم دل کندن خیلی سخته ولی خب شما هم چندبار فرصت دادین به شوهرتون بازم ادامه دادن نمیتونین تا آخر عمر فرصت بدین که اونوقت چیزی ازتون نمیمونه جز یه اعصاب داغون 

آره لعنتی خیانت خیلی بده شوهر شما هم تا شمارو از دست نده نمیفهمه و قدرتونو نمیدونه چون فکر میکنه همی ...

تا عید فقط بهش فرصت دادم ولی دیگه اعتمادم ازبین رفته میدونم اخرش جدا میشم ازش ..چون مجبورم و جایی برا رفتن ندارم موندم تواین خراب شده