2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منظورم همونه.😅میشه بیشتر توضیح بدین؟تدریس شناختی چیه؟

سرچ كنيد شيوه تدريس شناختي مفصلا براتون مياد..

من اونجا بچم درس نخونده ولي مدرسه خوبيه

طبق شنيده هام.بازم بايد ديد شما دنبال چي عستين

💕

سرچ كنيد شيوه تدريس شناختي مفصلا براتون مياد.. من اونجا بچم درس نخونده ولي مدرسه خوبيه طبق شنيده ه ...

والا من دلم میخاد مذهبی باشه اما محیطش خیلی خشک نباشه.تعریفش شنیدم میخاسم ببینم چطوریه؟شنیدم از بقیه مدارس عقب میوفتن بچه ها به خاطر این روش و اینکه کتاب های خودشون رو دارن.شاید آدم بخاد مدرسه ی بچه رو عوض کنه.یا بعد میخاد واسه کنکور بخونه.مطالب آیا هموناست؟در حد مدارس سادات و محمد باقر هسن؟

والا من دلم میخاد مذهبی باشه اما محیطش خیلی خشک نباشه.تعریفش شنیدم میخاسم ببینم چطوریه؟شنیدم از بقیه ...

كلا مدارس غيرانتفاعي  علاوه بر كتاب اموزش پروزش

كتاب جدا دارن..براي همه درسها..عقب ك نيستن جلو هم هستن./

در مورد سيستم شناختي روش تدريس فرق ميكنه

اونم در ايران از نظر من شناختيا اسما شناختي هستن

رسما نشده اجرا كنن..

شعبه به شعبه ميكن فرق داره جوش

بايد از مادارني ك اونجا دانش امودش دارن سوال كنيد.بايد بريد بعد مدرسه تحقيق ميداني كنيد.

مدارس سادات و محمد باقر والا نميشناسم

نيكان/روزبه/ميزان/احسان/مهرهشتم/سراج/علوي/صلحا/حافظان وحي/ و چندتاي ديگه تهران مذهبي عستت

💕