2777
2789
عنوان

روز زن چی هدیه گرفتید؟ من هیچی

148 بازدید | 8 پست

امسال اولین سالی بود که همسرش بودم اما به مادر خودش و مادرمن هدیه داد حتی به خواهرش هم میخواست هدیه بده اما به من که زنشم حتی یه شاخه گل نداد خیلی دلم شکست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما روزا تقویمی برامون مهم نیست یلدایی روز فلان روز بهمان تولد اینا نه توقع از کسی نه به انتظار کسی😂آسوده

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

دقیقا مثل من.. به مامانمو مامانش داد، منو فقط بغل کرد و بوسید تبریک گفت همین..خیلی دلم شکست چون سابقه نداشت اینکار کنه همیشه تمام مناسبتها میگرقت اما اینبار اینکار کرد اما هم غرورم هم بخاطر تو دلیم نتونستم به روی خودم بیارم اما خیلی یکجوریم شد

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

منم سال اول عقد به روی خودش نیاورد گفت تو ک هنوز زن نیسی😒

میخواس حرصمو دربیاره چون نمیزاشتم.....

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

منم همین طور میگه با تو راحتم ورودروایسی ندارم ...ولی مامانم غر میزنه ..وانتظار داره...حالا نمیدونم شاید میخاد گوام بزنه...ولی من دبگه عادت کردم و همچنین دیگه پولم خیلی خرج کرده...دلم براش میسوزه...