2777
2789
عنوان

قلبم الان میترکه..

260 بازدید | 21 پست

هشت روز دیگه سالگرد برادرمه بچه ها قلبم داره در میاد

تمام اعضای بدنم داره میجوشه فشارم رو ۹

رنگ روی صورتم نیست عین مرده ها بدنم یخ کرده

زانوهام هی داره خالی میشه

سرم گیج میره 

خیلی حالم بده خیلی

بابام برای مامانم و ما هدیه و کیک خریده من اینجام ولی انگار نیستم، هیچی هم نمیتونم بگم بعد اینهمه وقت دارن میخندن اگر یادشون بیارم یا بگم حالم بده دوباره حالشون بد میشه

بچه ها سقف آسمون برام کوتاه شده بدنم تاره تیر میکشه

توروخدا یه چیزی بگین قلبم آروم بگیره

دستام جون ندارن چیزی بنویسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن تو هم باهاشون شادی کنی. زندگی باید ادامه پیدا کنه 

خیلی حالم بده خیلی..انگار آسمون داره رو قلبم فشار میاره..احساس میکنم نیم ساعت دیگه اینجا بشینم سکته میکنم...دیشب تا صبح سر مزارش بودم گریه کردم..

چند تا نفس عمیق بکش 

یه عطر حال خوب کن به خودت بزن 

یه چیز شیرین بخور برو پیششون حال اونا و حال خودتو خراب نکن گناه دارن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

چند تا نفس عمیق بکش  یه عطر حال خوب کن به خودت بزن  یه چیز شیرین بخور برو پیششون حال اون ...

اصلا نمیتونم تکون بخورم..یک لحظه بلند شدم چیزی بدم دست مامانم نزدیک بود غش کنم..میخوام بلند شم برم قبرستون وگرنه قلبم میترکه

اصلا نمیتونم تکون بخورم..یک لحظه بلند شدم چیزی بدم دست مامانم نزدیک بود غش کنم..میخوام بلند شم برم ق ...

انشالله خدا به فلبتون آرامش بده نمیدونم چی بگم فقط الان دارم برای همه ی دل های آشوب صلوات میفرستم 

😊
خیلی حالم بده خیلی..انگار آسمون داره رو قلبم فشار میاره..احساس میکنم نیم ساعت دیگه اینجا بشینم سکته ...

الهی بگردم. ولی عزیزم مادرتم داره سعی می‌کنه به زندگی برگرده . این معنی اش فراموشی نیست. ولی شما هم باید زندگی کنین. نمیشه که بعد از حدود یک سال هنوز تو این شرایط باشی. الان پدر و مادرت نیاز دارن به اینکه حس کنن شماها دارین به زندگی برمیگردین. نه اینکه مثل روزهای اول باشین. اگه این وضعیت تا یکی دو ماه دیگه ادامه داشت باید به مشاور مراجعه کنی. چون سوگ برادر باید تا یکسال تقریباً تموم بشه 

الهی بگردم. ولی عزیزم مادرتم داره سعی می‌کنه به زندگی برگرده . این معنی اش فراموشی نیست. ولی شما هم ...

میدونم عزیزم من از خدامه سعی کنن به زندگی برگردن پیر شدن

وای بخدا دست خودم نیست داداشم ۲۵ سالش بود فقط جون دل من بود تازه به آرزوش رسیده بود جونم داره در میاد

یک هفتست هر ثانیه دارم میمیرم..

تو رو خدا در مامان و بابات حس عذاب وجدان ایجاد نکن

نه نمیگم به بقیه گفتم پریودم قیافم اینطوریه ولی همسرم فهمید دستمو سفت گرفته که غش نکنم.. بهشون میگم با همسرم میریم بیرون بعد باهم میریم پیش داداشم چون اگه نرم جونم بالا میاد 

سخته خیلی سخته منم داغ برادر دیدم همش هجده سالش بود😭 تا مدتها خنده رو لبم نمیومد ولی چاره چیه اون خدا بیامرز هم ناراحته که شما تا این حد غصه داری به نیتش کار خیر انجام بده پدر و مادرت را دریاب اونا به اندازه کافی تو دلشون غوغا هست هر انسانی یه بار به دنیا میاد و چند سالی که فرصت زندگی داره نباید باعث آزار خودش و اطرافیانش باشه با این که خیلی سخته ولی به زندگی عادی برگرد

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من